Vi mener, at AM-teknologi skal være tilgængelig for alle på alle niveauer. Derfor besluttede vi at skabe en pakke til reverse engineering, som er nem at komme i gang med. Du får en 3D-scanner, 2-4 timers CAD-træning med en ingeniør, 4 timers træning i 3D-printer og 3D-scanner og en Formlabs Form 3+ 3D-printer.

Og prisen er ganske imponerende - fra 52.000 DKK

Einstar-scanner + CAD + Formlabs Form 3+ - 52.000 DKK

Einstar-scanner + CAD + Ultimaker S5 - 59.000 DKK

For at få dig i gang med din 3D-scanningsrejse. Vi har tre dedikerede eksperter in-house hos 3DVerkstan til at hjælpe dig i gang. De vil træne dig og give dig den bedste viden for at sikre, at du får succes med 3D-scanning, før du går videre til CAD.

Vi har indgået et samarbejde med Podovo (et fantastisk ingeniørfirma) for at give dig den bedst mulige træning og knowhow, så du kan komme i gang med reverse engineering i din valgte CAD-software.

Og som supplement til de to første trin vil du blive udstyret med en Formlabs Form 3+. resin 3D-printer. Den absolut bedste i sin klasse, når det kommer til desktop resin printere! Det er uden tvivl den mest ligetil 3D-printer at komme i gang med og tage dig til nye niveauer.

Denne pakke har til formål at tilføre værdi og styrke din virksomheds CAD/CAM-kapacitet. Enten for at hjælpe dig med at flytte produktionen in-house eller skabe en hybridløsning, hvor du scanner, vi leverer CAD-arbejdet, og du håndterer produktionen.

Hvis dette lyder interessant, så tøv ikke med at kontakte os; detaljerne finder du nedenfor!