Nyheder

Virksomhedsopdatering: Ultimaker annoncerer prisjusteringer

ved Christian Sep 14, 2023

Company update: Ultimaker announces price adjustments

Det er svært at overse i den daglige nyhedsdækning: Prisstigninger er udbredte og betydelige i omfang.

Derudover er den verdensomspændende mangel på mikroprocessorer en stor begrænsning på udbuddet og får højteknologiske virksomheder som Ultimaker til at afsætte betydelige tekniske ressourcer til at redesigne produkter på markedet med mere tilgængelige komponenter.

Ultimakers ingeniør- og forsyningskædeteams har arbejdet hårdt for at opretholde den løbende kvalitet og forsyning, men ikke uden betydelige prisstigninger og tekniske investeringer.

Prisjusteringer efter produkt

Derfor vil vi øge de vejledende udsalgspriser på Ultimaker S-line 3D-printere med 9 % og Ultimaker 2+ Connect-printeren med 5 % fra 1. april 2022.

På den positive side har vi også identificeret muligheden for at give prisnedsættelser, når Ultimaker 3D-printere købes sammen med vores banebrydende tilbehørsprodukter, såsom Material Station eller Air Manager. Som følge heraf vil Ultimaker S5 Pro Bundle og Ultimaker 2+ Connect Bundle fremover være tilgængelige med en samlet rabat.

Priserne på Ultimaker-softwareabonnementer, filamenter og reservedele forbliver uændrede pr. 1. april 2022.

2021-priser fastholdes for undervisere

Bemærk, at disse ændringer omfatter nogle regionale og sektormæssige variationer. For eksempel vil Ultimaker gøre nogle undtagelser for sine kunder i uddannelsessektoren, som typisk træffer de fleste af deres købsbeslutninger lige efter, at prisstigningen træder i kraft. I løbet af 2. kvartal 2022 vil uddannelseskunder stadig kunne købe Ultimaker 3D-printere til 2021-priser som en del af volumenaftaler for at udstyre deres uddannelseslaboratorier med avanceret 3D-printteknologi.

Kontakt din lokale Ultimaker-forhandler for at få de opdaterede priser pr. 1. april 2022. Og hvis du vil drage fordel af de nuværende priser, skal du huske at bestille inden månedens udgang!