Nyheder

Velkommen, P1P!

ved Christian Sep 14, 2023

Welcome, P1P !

Hos Bambu Lab mener vi, at 3D-print kan forandre verden til det bedre. Takket være 3D-print kan du sætte gang i projekter, der ikke er store nok til at gøre værktøjet muligt. Du kan reparere ting i stedet for at smide dem ud, du kan sænke lagerbeholdningen ved at fremstille varer efter behov. Med muligheden for at fremstille fysiske ting kan enkeltpersoner komme med uventede løsninger på eksisterende og fremtidige problemer i verden.

At frigøre kraften hos kreative individer vil føre til en smartere, smukkere og mere bæredygtig verden. Det er den mission, vi har forpligtet os til siden dag ét i denne virksomhed.

X1 var vores første skridt mod dette mål. Vi ønskede, at X1 skulle være et vigtigt skridt fremad for desktop 3D-printindustrien. Vi ønskede, at producenterne skulle kunne bruge mere tid på at designe og printe i stedet for at rode med deres værktøjer. De tusindvis af kommentarer, vi har læst, bekræfter, at vi er på rette spor. Vi ved, at X1 ikke er perfekt, og vi ved, at den ikke opfylder alle behov for alle. Der er lang vej igen, før vi når vores ultimative mål.

At skubbe teknologien fremad i jagten på innovation er ikke et let job. Bag hver ny funktion er der ti mislykkede tilgange og hundrede mislykkede eksperimenter. Der var så mange seje funktioner, som vi havde planlagt at implementere fra dag ét, men som desværre ikke overlevede rejsen. Nogle endte i en blindgyde, og andre blev dræbt i ellevte time efter strenge QA-tests. I dag, når jeg er frustreret eller mangler energi, åbner jeg min browser og gennemgår al feedback fra fællesskabet, bare for at lade mit humør op igen. Der er ikke noget mere styrkende end kommentarer fra fællesskabet til at løfte vores humør, uanset om de er negative eller positive. "De elsker det, vi laver her, så lad os gå tilbage og prøve det forbandede eksperiment igen!"

1
Minilinjen, hvor P1P blev testet i månedsvis

Innovation er vores eneste strategi, og vi har bestemt til hensigt at imponere verden ved hvert trin eller hver iteration. På den anden side står vi også over for udfordringen med at gøre teknologien mere tilgængelig. Jo flere mennesker, der engagerer sig i 3D-print, jo bedre for alle. Enheder, der fremstilles i stort antal, bliver mere overkommelige. Flere materialer vil blive udviklet til at imødekomme de mest nicheprægede anvendelser. Nye og eksisterende kunstnere, designere og producenter vil blive endnu mere inspirerede til at skabe. Og selvfølgelig, jo flere printere vi sælger, jo mere profit kan vi lave, hvilket giver os mulighed for at belønne og give bedre liv til de hårdtarbejdende teams bag al denne innovation, som de virkelig fortjener.

Det er her, P1P kommer ind i billedet.

P1P er bygget på den samme platform som X1. Den deler så mange dele som muligt, såvel som de essentielle kvaliteter: Pålidelighed, hastighed og et brugervenligt workflow. Den drager også fordel af den fælles software, profiler og tilbehør. Dens hovedargument er selvfølgelig prisen. Prisen på 699 dollars vil gøre den tilgængelig for et bredere publikum.

P1P åbner også nye muligheder for opgraderinger og tilpasning. Vi var forbløffede over fællesskabets kreativitet, da vi så de modifikationer, de fandt på til X1, så vi besluttede at gøre P1P til en modifikationsvenlig model og styrke denne kreativitet. Du kan personliggøre sidepanelerne, lave dit eget kabinet, konfigurere dine lysdioder og tilslutte et kamera til tidsoptagelser og fjernovervågning. Derudover vil vi også producere et add-on udvidelseskort, der kan tilsluttes vores Bambu Bus og styres via G-kode. Kortet giver brugerne mulighed for at tilslutte farvede LED-strimler og styre deres farve baseret på printets tilstand. Det kan bruges til at styre ekstra stepmotorer og servoer til automatisk sengeskift. Du kan tilføje ekstra blæsere til luftfiltrering, ventilation eller ekstra køling. Vi har endda en DLSR-lukkerstyring på kortet til de krystalklare, tilfredsstillende time-lapses. Jeg er sikker på, at vores kunder vil udvikle nye funktioner, som vi ikke engang har tænkt på endnu. Der kommer ikke kun til at være én slags P1P; der vil være så mange P1P'er, som fællesskabets fantasi tillader. Vi tilbyder det grundlæggende, et blankt lærred. Du vil gøre P1P'en unik på din egen måde, gennem selvudfoldelse sammen med den historie, der følger med. Om denne printer bliver en succes eller ej, afhænger delvist af dig.

1

Når du læser dette blogindlæg, betyder det sandsynligvis, at du allerede beskæftiger dig med 3D-print på den ene eller anden måde, eller i det mindste er nysgerrig på det. Det er sandsynligt, at du også forventer mere innovation fra os, såsom større byggevolumen, værktøjsskift, ekstra akse, IDEX, nye sensorer. Annonceringen af P1P var måske ikke det træk, du forventede af os eller ønskede i øjeblikket. Men hvis du træder et skridt tilbage og prøver at se det større billede, vil du forhåbentlig se, hvad vi ser: fordelene og nødvendigheden af P1P, både de nuværende og de fremtidige. Og ja, vi arbejder på den næste generation af printere, mens du læser dette. Hvis det lykkes os sammen at udvide 3D-printpublikummet, kan det kun medføre meget mere innovation, ikke kun fra os, men fra alle andre spillere på markedet. Tak, fordi du er med os på denne rejse.