Nyheder

UltiMaker udnævner Michiel Alting von Geusau til administrerende direktør

ved Christian Sep 14, 2023

UltiMaker appoints Michiel Alting von Geusau as Chief Executive Officer

UltiMaker udnævner Michiel Alting von Geusau til administrerende direktør

Alt-tekst foretrækker at blive en billedtekst

NEW YORK / NEDERLAND, 12. september 2023 - UltiMaker, den globale leder inden for desktop 3D-print, meddelte i dag, at de har udnævnt Michiel Alting von Geusau til administrerende direktør i stedet for Nadav Goshen, der forlader virksomheden for at forfølge et nyt mål. Denne ændring træder i kraft den 4. september 2023.

Ultimaker og MakerBot, to desktop 3D-printvirksomheder, fusionerede sidste år for at danne UltiMaker. Med en bred vifte af banebrydende 3D-printløsninger, herunder de populære S- og Method-serier, baner UltiMaker vejen for innovation på tværs af brancher. UltiMaker tilbyder også undermærket MakerBot og Sketch-serien, der er dedikeret til at fremme 3D-printuddannelse i klasseværelset.

"Nadav var med til at opbygge fundamentet for UltiMaker efter fusionen, og vi er glade for nu at have Michiel som vores leder i denne næste fase af virksomheden," siger Bart Markus, formand for bestyrelsen. "Michiel er en erfaren og resultatorienteret leder med stor erfaring i at drive vækst inden for teknologivirksomheder."

Michiel har tidligere været CEO og CFO i Docdata N.V., hvor han transformerede virksomheden og ledede salget til Ingram Micro Commerce & Fulfillment. Hos Ingram Micro var Michiel Global President for forretningsenheden Commerce and Lifecycle Services. I løbet af sin karriere har Michiel stået i spidsen for opkøb og problemfri integration af flere virksomheder globalt.

"Jeg er beæret over at blive CEO for UltiMaker og øge udbredelsen af 3D-print over hele verden," siger Michiel Alting von Geusau. "UltiMaker er markedsleder med brugervenlige og tilgængelige desktop 3D-printløsninger til enhver anvendelse. Jeg ser frem til at lede denne innovative virksomhed med en lys fremtid og brancheførende produkter."

Om UltiMaker

UltiMaker er en global leder inden for 3D-print med fokus på at forme fremtiden for produktion og produktudvikling. Med en bred vifte af banebrydende 3D-printløsninger, herunder de populære S- og Method-serier, og en omfattende portefølje af 3D-printmaterialer baner UltiMaker vejen for innovation på tværs af brancher. Som en del af sin dedikation til at fremme uddannelse tilbyder UltiMaker også undermærket MakerBot og Sketch-serien, hvilket giver et af de mest omfattende 3D-print-økosystemer til læring i klasseværelset. Med fokus på pålidelighed, præcision og innovation giver UltiMaker kunderne mulighed for at skubbe grænserne for, hvad der er muligt. Få mere at vide på UltiMaker

Pressekontakt

Bennie Sham Direktør for kommunikation, UltiMaker press@ultimaker.com