Nyheder

UltiMaker afslører hastighedsforbedringer til 3D-printere i S-serien

ved Christian Oct 10, 2023

UltiMaker Unveils Speed Improvements for S series 3D Printers

NEW YORK/UTRECHT, Holland, 10. oktober 2023 - UltiMaker, en global leder inden for desktop 3D-print, annoncerede i dag betydelige forbedringer af printhastighederne for 3D-printerne i S-serien. Med de seneste fremskridt kan kunderne øge printhastighederne med op til det dobbelte, samtidig med at S-seriens bemærkelsesværdige printsuccesrate på 95 % eller mere opretholdes.

Drevet af UltiMaker Cura, verdens mest populære slicer til 3D-print, og drevet af optimeringer af Intent-profiler til UltiMakers printkerner og materialer, kan kunderne nu accelerere deres print uden at gå på kompromis med printsuccesen med 3D-printere i S-serien. Med den seneste Cura 5.5-version omfatter S-serien nu en række optimerede hastighedsprofiler, der er standardiseret på tværs af forskellige linjetyper og yderligere finjusteret, når der printes med forskellige printprofiler og UltiMaker-brandede materialer, herunder PLA, Tough PLA, PETG og ABS. Andre forbedringer omfatter optimeret håndtering af materialestrømningshastigheder og dysetryk ved skift mellem linjetyper, hvilket sikrer, at printkvaliteten ikke forringes ved overgange; jævn intern vægføring, hvilket reducerer printtid og uregelmæssige bevægelser; og reducerede uberegnelige infill-bevægelser, hvilket udjævner printhovedets bevægelser.

"Vi ved, at hastighed kun er en del af succesformlen for 3D-print. UltiMakers printere har været pålidelige i årevis," siger Michiel Alting von Geusau, CEO hos UltiMaker. "Vi stræber efter at skabe bedre oplevelser for vores kunder, og vi mener, at ved at optimere S-serien til at printe hurtigere, kan vores kunder fremskynde investeringsafkastet, muliggøre hurtigere time-to-market og udnytte de ubegrænsede muligheder ved 3D-print."

Fordelene ved disse hastighedsforbedringer rækker ud over blot hurtigere print. Kunderne kan forkorte deres udviklingscyklusser, hvilket muliggør hurtigere designjusteringer og letter hands-on feedback fra interessenter. Kunderne kan også opleve mere smidige produktionsprocesser, der giver mulighed for hurtige svartider på skiftende markedskrav. Med en digital lagerbeholdning on-demand kan kunderne desuden øge deres forsyningskædes robusthed ved at reducere lageromkostningerne og sikre sig mod afbrydelser.

S-serien er UltiMakers mest populære og alsidige serie af professionelle 3D-printere, der er kompatible med over 280 materialer og et voksende udvalg af printprofiler fra UltiMaker Marketplace. S7 3D-printeren, den nyeste tilføjelse til familien, leverer overlegen printkvalitet og en uovertruffen 3D-printoplevelse. Med en integreret Air Manager, der filtrerer op til 95 % af UFP'erne fra, et lukket byggekammer, der reducerer lufttræk, en ny induktiv printhovedsensor, der giver større nøjagtighed og mindre støj, og en PEI-belagt fleksibel byggeplade, der gør det nemmere at fjerne print, er UltiMaker S7 3D-printeren den bedste løsning til at realisere disse forbedringer.

For mere information, besøg www.ultimaker.com.

Om UltiMaker

UltiMaker er en global leder inden for 3D-print med fokus på at forme fremtiden for produktion og produktudvikling. Med en bred vifte af banebrydende 3D-printløsninger, herunder de populære S- og Method-serier, og en omfattende portefølje af 3D-printmaterialer baner UltiMaker vejen for innovation på tværs af brancher. Som en del af sin dedikation til at fremme uddannelse tilbyder UltiMaker også undermærket MakerBot og Sketch-serien, hvilket giver et af de mest omfattende 3D-print-økosystemer til læring i klasseværelset. Med fokus på pålidelighed, præcision og innovation giver UltiMaker kunderne mulighed for at skubbe grænserne for, hvad der er muligt.

Få mere at vide på UltiMaker.

Ultimaker er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende UltiMaker Holding B.V. MakerBot er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende MakerBot Industries, LLC. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.