Nyheder

Timelapse-download, hotbed-beskyttelse og flere nye funktioner rulles ud til Bambu Lab-brugere

ved Christian Sep 14, 2023

Timelapse download, hotbed protection, and more new features roll out to Bambu Lab users

Den nye Bambu Lab-firmware er blevet frigivet globalt i dag, og den kommer med fantastiske nye funktioner. Jeres feedback har været uvurderlig og spiller en enorm rolle i opdateringerne og de nye funktioner. Din hjælp er meget værdsat, da vi fortsætter med at forbedre vores firmware!

Opdateringen indeholder flere meget efterspurgte funktioner som timelapse-download fra Bambu Studio og Bambu Handy, strømassisteret filamentindsættelse samt nye funktioner som hotbed-beskyttelse og boundary limits og endda en AMS quick-start-guide.
Derudover kan du nu skifte mellem at bruge AMS og en ekstern spoleholder uden at trække kablerne ud.
Tjek den Bambu Lab Wiki for flere detaljer om disse funktioner og fulde udgivelsesnoter. Du er velkommen til at opdatere din firmware nu og lade os vide, hvad du synes! Du kan give feedback via en hvilken som helst af de sociale platforme, Facebook-gruppeRedditDiscord.

1


Understøttelse af seriel tilslutning af op til 4 AMS-enheder og 1 AMS-hub (Preview)
Som lovet kan vores printer nu oprette forbindelse til 4 AMS-enheder for at understøtte 16 individuelle filamenter med en påkrævet AMS-hub. Vi har løst en masse fejl omkring multi-AMS-opsætninger og er stolte af at byde dig velkommen til en ny verden med 16 farver! Bemærk: AMS-enheder og hubs vil være på lager globalt i slutningen af oktober. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første, der får besked, når produkterne lanceres!


Her er nogle af højdepunkterne fra udgivelsen:


Timelapse-download fra både App og Studio
Bambu lab-brugere har nu nem eksport og deling af timelapse-videoer lige ved hånden via både Bambu Handy og Bambu Studio. Vi kan ikke vente med at se flere videoer af dine mesterværker.

Hotbed-beskyttelse og grænseværdier
Software-endestop er blevet tilføjet for at forhindre kollisioner, når værktøjshovedet styres manuelt.

Opgraderet detektering af overskydende slisker
Detektering af tilstoppede slisker er blevet optimeret med vores opdaterede deep learning-model, som reducerer falske alarmer og pauser under printprocessen.

1

Inspektion af første lag til sekventiel udskrivning efter objekt
Inspektion af første lag er nu tilgængelig til scanning af det første objekt for at sikre, at det er presset pænt ned på pladen med flade linjer af filament.

Adaptiv scanning af første lag med dobbelte lasere
Ved at optimere algoritmerne til scanning af første lag øger vi dybdekortets kvalitet og scanningstiden til det næste niveau. Dobbelte lasere scanner på enten den vandrette eller den lodrette akse baseret på formen af det første lag.

1

Skift fra en AMS til en ekstern spoleholder uden at trække kabler ud
Funktionen "Enable AMS" er blevet tilføjet, så brugerne kan vælge, om de vil indlæse filament fra enten en AMS eller en ekstern spoleholder, uden at det er nødvendigt at tage kablet ud af stikkontakten.

1

Strømassisteret isætning af filament
Ved at trykke på en tom bakke på printerskærmen kan brugerne aktivere dens motor, så den roterer ved lav hastighed for at hjælpe med at indsætte filament. Dette fjerner besværet med indsætningsvanskeligheder.

Tak til alle vores brugere for at blive ved med at dele jeres forslag. Vi lytter konstant til jeres feedback og bestræber os på at gøre jeres printoplevelse bedre med hver opdatering.