Nyheder

Solid Print opkøber den svenske forhandler 3DVerkstan

ved Christian Sep 14, 2023

Solid Print Acquire Swedish Reseller 3DVerkstan

Onsdag den 17.th maj købte Solid Print3D - Storbritanniens hurtigst voksende 3D-print- og 3D-scanningsspecialister 3DVerkstan - en Stockholm-baseret leverandør af 3D-print og -løsninger med et datterselskab i Danmark. 3DVerkstan Nordic AB har været en drivkraft for additiv fremstilling i Sverige og Skandinavien siden 2013. Solid Print3D er ejet af Solid Solutions og en del af TriMech-gruppen. Solid Solutions er en af de største SolidWorks- og CAD-forhandlere i verden - og med Solid Print3D understøtter de mere end 20.000 ingeniørvirksomheder i Storbritannien og Irland.

3DVerkstan Nordic AB blev sat under administration den 21. april. Siden da har boet været i en intensiv proces for at vælge den bedst egnede køber af virksomheden, der ligger i Stockholm, Sverige. Solid Print3D er nu glade for at kunne træde til og sikre fortsættelsen af den underliggende gode forretning. Solid Print3D arbejdede hurtigt for at sikre handlen, som er et fornuftigt og vigtigt skridt i en eksisterende europæisk vækststrategi for Solid Solutions og Solid Print3D.

De to virksomheder deler mange egenskaber, herunder kundecentrerede værdier, kultur og produktportefølje - hvilket gør det muligt for Solid Print3D at tilføje øjeblikkelig værdi fra dag 1 og støtte overgangen og den fremtidige vækst i 3DVerkstan.

"Der er klare synergier mellem 3DVerkstan og Solid Print 3D, fra deres utrolige team, produkter, kultur til den fantastiske ledelse - jeg tror, at vi sammen hurtigt kan opbygge og levere positive resultater, så 3DVerkstan-teamet kan fortsætte med at levere den fantastiske support og service til deres kunder."

Neil Sewell Administrerende direktør for Solid Print3D

"Efter tre meget hektiske uger er jeg meget glad for, at vi sammen med Lindskog Malmström Advokatbyrå har formået at præsentere værdierne i 3DVerkstan og fundet en aftale med Solid Print3D, som nu vil tage 3DVerkstan ind i den næste fase med en fortsat vækst. Jeg ser frem til det næste kapitel i 3DVerkstan og det positive momentum, vi vil få med dette nye ejerskab, hvor 3DVerkstan vil cementere og videreudvikle sin rolle som en af de stærkeste og mest værdsatte AM-leverandører på det nordiske marked, nu med en solid og stærk ejer, der bakker os op til 100%."

Patrik Rosén (CEO 3DVerkstan Nordic AB)

Har du svært ved at finde rundt i Solid Print3D?

Lad os hjælpe dig!

Aftal et møde med et medlem af vores team, og se på vores udvalg af 3D-printere, 3D-scannere og desktop-fremstillingsløsninger for at finde ud af, hvad der passer bedst til din applikation.

Hos Solid Print er vi fokuserede på at give upartisk og ærlig rådgivning, når vi anbefaler de bedste produkter på markedet til din applikation. Vi er så heldige at arbejde med de førende mærker inden for 3D-print, 3D-scanning, vandstråleskæring, laserskæring og desktop CNC.

Sådan fungerer det ...

  • Diskuter din virksomheds behov med vores tekniske eksperter
  • Få en rundvisning i de bedste produkter på vores hovedkontor, baseret på din interesse
  • Sammen finder vi den bedste løsning til din virksomhed.
  • Få printet dine prøver til vurdering, og se 3D-scanning i aktion

Book en demo her