Nyheder

Snowbird Technologies som Meltios officielle salgspartner

ved Christian Sep 14, 2023

Snowbird Technologies as Meltio’s Official Sales Partner

Snowbird Technologies meddelte i dag, at de nu er en ny salgspartner for Meltioen førende producent af wire-laser metal 3D-printhoveder, der tilbydes som en standardkomponent på Snowbird Additive Mobile Manufacturing Technology-platform - SAMM Tech.

" SAMM Tech-platformen med Meltio-komponenter tilbyder en imponerende, højtydende løsning til fremstilling af dele i marken." sagde Jeremy Heerdinkvicepræsident for forretningsudvikling. "Vores mål med at udvide vores salgspartnerskab med Meltio-produkter er at levere løsninger, der muliggør effektiv og præcis additiv fremstilling i de fjerneste og mest barske miljøer rundt om i verden."

SAMM Tech er et nyligt udgivet patenteret additivt fremstillingssystem, der er bygget og fungerer inde i en skibscontainer. SAMM Tech er designet til at kunne transporteres og implementeres overalt i verden og støtter krigere og industrielle operatører ved at fremme produktion i marken af metaldele i stort format til reparation af udstyr på stedet og efter behov.

Meltio-systemet har været en integreret komponent siden starten af SAMM Tech-platformen og blev valgt til at indgå i standardtilbuddet på grund af dets ydeevne, produktkvalitet og integrations- og automatiseringsfunktionalitet. Meltio-systemet har en DED-proces (directed energy deposition), der fungerer ved præcis stabling af lag af svejseperler, når de indføres i det lasergenererede smeltebad.

Størstedelen af 3D-printprocessen er bygget op omkring tråd, som er det sikreste, reneste og nemmeste metalfeedstock at arbejde med. Derudover har brugerne mulighed for at printe dobbelt tråd til hårdføre eller korrosionsbeskyttende applikationer. Med muligheden for at 3D-printe dele i rustfrit stål, blødt stål, kulstofstål, titaniumlegeringer og nikkellegeringer er SAMM Tech med Meltio-systemet en ideel løsning til onsite-produktion til forsvars-, rumfarts- og energimarkederne.

Gennem salgspartnerskabsaftalen er Snowbird Technologies autoriseret til at sælge følgende Meltio-produkter over hele verden:

Meltio motorrobot
- Fås med mulighed for dobbelt wire

Snowbird Technologies er forpligtet til at yde kvalificeret teknisk support til slutbrugere og vil være autoriseret til at udføre evalueringer, installationer, opsætning og træning af de Meltio-produkter, der er anført ovenfor.

Om Snowbird Technologies

Med mere end 31 års erfaring i at designe og fremstille specialiserede køle- og vandsystemer er Snowbird Technologies en af de førende virksomheder i verden. Snowbird Technologies synonymt med innovative løsninger til ekstreme miljøer. I dag tilbyder Snowbird en række specialbyggede miljøstyringsenheder, atmosfæriske vandgeneratorer og nu det imponerende SAMM Tech 3D-printersystem, der yder support til brugere på militære og industrielle markeder.

 

Efter Snowbird Technologies som Meltios officielle salgspartner blev vist første gang den Meltio.

Tags: