Nyheder

Sådan vælger du, hvilke funktioner du har brug for på den modulære BigRep ONE 3D-printer

ved Christian Sep 14, 2023

How to Choose Which Features You Need on the Modular BigRep ONE 3D Printer

Sådan vælger du, hvilke funktioner du har brug for i en modulær BigRep ONE

BigRep ONE 3D-printer i stort format

BigRep ONE er en modulær FFF 3D-printer i stort format, der er designet til at producere langtidsholdbare dele i høj kvalitet, samtidig med at du sparer tid og penge. Med en massiv byggevolumen på en kubikmeter og alsidige modulære funktionskonfigurationer er den perfekt til en bred vifte af anvendelser, herunder prototyper, møbeldesign, kreative udstillinger, bilkomponenter, værktøj og meget mere.

Den nyeste version, BigRep ONE.4, kan konfigureres med forskellige tilstande og add-ons. Tilpas den specifikke storformat 3D-printer til dine nuværende behov, mens du også har mulighed for at opgradere, når disse behov ændrer sig i fremtiden. Det er vigtigt at forstå BigRep ONE's standardfunktioner og muligheder som en modulær 3D-printer, så du kan justere ONE til at opfylde dine specifikke Additive Manufacturing-behov.

Hvilke funktioner har BigRep ONE.4 allerede?

Den nyeste udgave af BigRep ONE har en række fantastiske funktioner, som giver dig fuld kontrol over dine print.

Massiv printvolumen

ONE.4's massive byggevolumen på en kubikmeter etablerer den som en af de største 3D-printere inden for FFF-fremstilling, hvilket giver dig mulighed for at frigøre dit potentiale på en måde, som mindre printere simpelthen ikke kan opnå.

Lukket sikker ramme

ONE.4 har et plexiglaskabinet, der er perfekt til at overvåge printforløbet og vise dit arbejde til eventuelle besøgende. Det giver også CE-kompatibel operatørbeskyttelse: Hvis du åbner kabinettet midt i printet, stopper maskinen med at køre. Kabinettet reducerer temperaturudsving i byggevolumen, hvilket er vigtigt for at opretholde kvalitet og ensartethed, især under længere print.

PEX ekstruder klar til fiber

Med 0,6 mm, 1,0 mm eller 2,0 mm dyser giver de fiberklare Power Extruders (PEX) alsidige løsninger fra maksimale detaljer til 3D-print med højt flow. Samtidig med at den producerer fantastiske resultater med BigRep-materialer, herunder biopolymerer, vandopløselig støtte, materialer i ingeniørkvalitet og fiberforstærkede filamenter, er den fiberklare Power Extruder åben for print med tredjepartsmaterialer.

BigRep Fiber-klar PEX (Power Extruders)

Halvautomatisk printseng

Printbedet på 1M2 er dækket med polyimidfolie for at sikre, at dit print bliver siddende på printbedet, og det er muligt at få ekstra vedhæftning med lim som Magigoo. ONE.4 har halvautomatisk kalibrering af printersengen for at sikre korrekt ekstrudering og vedhæftning af de første lag af dit print. Hvis du vil have fuldautomatisk kalibrering og endnu mere kontrol, er det dog værd at tjekke BigRep PRO.

Sensor for udløbet filament

BigRep ONE's sensor for tom filament stopper alle print, når du er løbet tør for filament, hvilket er vigtigt for store print, der kan bruge flere spoler. Du skal blot udskifte filamentet og fortsætte dit print.

Intuitiv brugergrænseflade

For fuld optimering og kalibrering af dit print er BigRep ONE udstyret med en intuitiv brugergrænseflade. Den hjælper dig med at fjernindlæse g-koder i systemet eller manuelt med en USB-nøgle, kalibrere printersengen, stoppe og starte operationer og overvåge systemer i forbindelse med BigRep CONNECT.

BigRep ONE.4 Intuitiv brugergrænseflade

Kabinet til filament

Filamentkabinettet er designet til at passe til alle standard spolestørrelser, inklusive to spoler på op til 8 kg. Det giver mulighed for længere og mere kontinuerlig printtid.

Standard kamera

Ved ekstra store print, der kan tage dage eller endda uger, er det vigtigt at kunne fjernovervåge dine print fra din computer, tablet eller mobile enhed. ONE.4 leveres med et webkamera, der er fastgjort til printeren, så du kan udskrive uden bekymringer. Kameraet giver dig også mulighed for at lave time-lapse-videoer, som kan være nyttige til at øge din markedsføring.

Hvilken konfiguration passer til mig?

ONE.4 kan tilpasses, så den opfylder dine specifikke behov, hvilket begynder med den ekstruderkombination, du vælger.

Enkelt

ENKEL TILSTAND

Single Mode er den mest overkommelige en grundlæggende konfiguration med en enkelt Power Extruder og en 1 mm dyse. Denne mulighed er fantastisk til prototyper og test af store print på et lavere budget, men vandopløselig support er ikke mulig i Single Mode.

BigRep ONE.4 Enkelt tilstand
BigRep ONE.4 Dobbelt tilstand
Dual

DUAL TILSTAND

Vores mest populære konfiguration er Dual Mode, som giver mulighed for dobbelt ekstrudering. Dette er perfekt til at producere komplekse geometrier når du har brug for vandopløselig støtte så den er nem at fjerne efter print. Nogle kunder foretrækker at have forskellige dysestørrelser på begge PEX'er for at undgå at skifte dyserne ud til forskellige print. En anden fordel ved dobbelte ekstrudere er, at man har to forskellige primære materialer klar, så man hurtigt kan skifte mellem filamenterne.

Twin

TWIN-MODUS

Twin-tilstand er perfekt, når du vil have flere print med samme geometri, hvilket øger dit output med 100% og fordobler din produktion. Da begge ekstrudere arbejder samtidigt, kan du printe to versioner på én gangDet reducerer omkostningerne og tiden fra start til slut med 50 %. Med Twin Mode kan hver ekstruder printe inden for halvdelen af byggevolumenet, så Dual eller Single Mode er påkrævet til større print, der kræver byggevolumener på over 0,5 m2.

BigRep ONE.4 Twin-tilstand

Hvilke ekstra add-ons er tilgængelige?

BigRep ONE er en modulopbygget printer, så du kan vælge funktioner til at optimere din 3D-printer baseret på dine specifikke behov. Her er de nyttige add-ons, som du måske vil overveje:

Keep-Dry-tilføjelse

Hvis du vil forbedre kvaliteten og lave de bedst mulige print, er det vigtigt at holde dine materialer tørre, især filamenter i ingeniørkvalitet og hygroskopiske filamenter. Keep-dry-boksen beskytter filamenterne mod fugt og støv fra omgivelserne, hvilket er særligt vigtigt for materialer som TPU, BVOH og HI-TEMP.

BigRep ONE.4 Tørreholder-boks

Tilsluttet kamera

For yderligere tryghed kan ONE.4 udstyres med et USB-kamera og integreres i BigRep CONNECT, en ny overvågnings- og analysesoftware, der giver dig mulighed for at holde styr på print, jobkøer, materialeforbrug og meget mere ... og BigRep CONNECT er desuden gratis.

Tilføjelse til dobbelttilstand

Hvis du allerede har Single Mode, kan du opgradere til at printe med to ekstrudere i stedet for én, efterhånden som dine behov ændrer sig. Det er også nødvendigt at installere først, hvis du vil printe i twin mode.

Tilføjelse til Twin Mode

Hvis du allerede har Dual Mode aktiveret, kan du med twin kit add-on også opgradere til twin mode.

Brugerdefineret farve

BigRep ONE er let genkendelig med sine karakteristiske orange hjørner, men du kan rebrande din ONE.4 med tilføjelsen Custom Color, så den passer til din virksomheds farveskema eller virksomhedsidentitet.

BigRep ONE.4 Brugerdefineret farve

Tre forskellige personligheder af BigRep ONE

I kapløbet om at få succes med 3D-print er viden halvdelen af kampen. At forstå ONE's fulde kapacitet bør give dig en indikation af, hvilke funktioner du skal bruge for at få mest muligt ud af din 3D-printer. Det er altid værd at overveje præcis, hvad dine mål er, før du skræddersyr ONE til at opfylde disse ønsker. For at give dig en indikation har vi tre potentielle kombinationer, du kan arbejde med:

Sprinteren

Som navnet antyder, handler Sprinter om hastighed og er fantastisk til at øge produktionen af batch-produktion. Når design og kalibrering, materialeforbrug og sengens niveau er indstillet, arbejder Sprinter hurtigt og effektivt for samtidigt at producere to identiske dele. En Sprinter-opsætning kan omfatte Tvillingetilstand ekstruderkonfiguration med en 1,0 mm dysefordobling af produktionskapaciteten, og en CONNECT-kamera til overvågning af 3D-print over længere perioder.

De væsentlige elementer

Når du vil have en 3D-printer i stort format til en lavere prisvil du måske kun have det essentielle. Vælg en helt almindelig, business Enkelt tilstand ONE.4-konfiguration, der er perfekt til hurtig test og produktion. Essentials inkluderer en enkelt fiber-klar Power Extruder med en 1,0 mm dyse. Perfekt til begyndere, den er a rløsning til minimale omkostninger.

Perfektionisten

Perfectionist er en ONE.4-konfiguration, der er velegnet til opgaver, der kræver den bedste kvalitet ved hjælp af materialer, der leverer. Til komplekse geometrier, Dobbelt tilstand anbefales for at gøre det muligt for ONE.4 at printe vandopløselig støttesom BigRep BVOH, sammen med en række kompatible materialer. For at holde følsomme materialer i optimal stand skal du tilføje Hold-tørt boks for at beskytte filamenterne mod fugt og støv fra omgivelserne. For at opnå maksimale detaljer bruger denne perfektionistiske tilgang en 0,6 mm dyse til print i finere kvalitet og lavere laghøjder.

Begræns ikke dig selv

I 3D-printverdenen er der ingen begrænsninger for, hvad du er i stand til. Med BigRep ONE får du mulighed for at skabe en 3D-printer, der er helt i tråd med det, du ønsker at opnå.

Efterhånden som dine 3D-printbehov udvikler sig, kan du blot opgradere din ONE med ekstra funktioner, så den vokser med dig. Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til dine behov, er du velkommen til at kontakte vores team i dag.

STOR SKALA INNOVATION. BEGRÆNSNINGSLØS KREATIVITET.

BigRep ONE er en prisbelønnet 3D-printer i stort format til en overkommelig pris. Med over 500 installerede systemer på verdensplan er den et pålideligt værktøj for både designere, innovatører og producenter. Med en massiv byggevolumen på en kubikmeter bringer den hurtige og pålidelige ONE dine designs til live i fuld skala.

Udforsk ONE

STOR SKALA INNOVATION. BEGRÆNSNINGSLØS KREATIVITET.

BigRep ONE er en prisbelønnet 3D-printer i stort format til en overkommelig pris. Med over 500 installerede systemer på verdensplan er den et pålideligt værktøj for både designere, innovatører og producenter. Med en massiv byggevolumen på en kubikmeter bringer den hurtige og pålidelige ONE dine designs til live i fuld skala.

Udforsk ONE

Om forfatteren:

Lindsay Lawson <a style="color: #0077b5" href="https://www.linkedin.com/in/lindsay-lawson-152a69185/" target="_blank" rel="noopener"><i class="fab fa-linkedin"></i></a>

Lindsay Lawson

Chef for produktmarketing

Lindsay har en MFA i New Genres, og hendes baggrund inden for skulptur og animation førte hende til sidst ind i 3D-printverdenen. Hun er primært fokuseret på applikationer, der bruger 3D-print i stort format med yderligere vægt på efterbehandlingsteknikker og design til Additive Manufacturing.

Tags: