Nyheder

Precise Group som Meltios officielle salgspartner

ved Christian Sep 28, 2023

Precise Group as Meltio’s Official Sales Partner

PRECISE Trading LLC og Meltio annoncerede i dag, at PRECISE kommer til at spille en nøglerolle i distributionen og supporten af Meltios 3D-printløsninger i metal på markedet i GCC-regionen som officiel salgspartner.

Meltio tilbyder en banebrydende 3D-printløsning i metal, der muliggør industrielle anvendelser med en proces, der er bygget op omkring svejsetråd, det sikreste, reneste og mest prisvenlige metalfeedstock på markedet.

PRECISE vil fokusere på at opbygge et støttende økosystem for Meltios teknologi i GCC-regionen ved at indgå partnerskaber og skabe forretningsmuligheder sammen med teknologicentre, værktøjsmaskinevirksomheder, robotintegratorer, den akademiske verden og industrien.

"Vi er begejstrede for at introducere denne innovative LMD-teknologi til Mellemøsten for første gang. Det åbner op for en verden af teknologiske løsninger, der kan opfylde vores kunders forskellige behov inden for 3D-printning af metal." - PRECISE

meltio-precisegroup-partnerskab

Meltio er stolt over at kunne præsentere sin første officielle salgspartner i GCC-området, PRECISE.

"Vi er begejstrede for at være arbejde med virksomheder som PRECISE, da deres ekspertise og kundecentrerede tilgang er præcis, hvad vi leder efter, når vi indlemmer partnere i Meltios partnerøkosystem. Sammen vil vi være i stand til at imødekomme de stadigt voksende behov på GCC-markedet for og lette indførelsen af additiv fremstilling af metal.", siger Francisco González, salgschef for EMEA hos Meltio.

Om PRECISE:

Som stiftende medlem af Dubai 3D Printing Strategic Alliance er PRECISE dedikeret til at forbedre kundernes konkurrenceevne ved at levere enestående teknologiske innovationsløsninger inden for additiv fremstilling, der bringer ideer til live. Med et dybtgående fokus på innovation, præcision og kundetilfredshed tilbyder vi de nyeste fremskridt inden for 3D-printning og 3D-scanning i samarbejde med verdenskendte mærker, forbrugsstoffer, tjenester og teknisk support i hele GCC-regionen med vores egne kontorer i De Forenede Arabiske Emirater samt i KSA (Riyadh).

Stillingen Precise Group som Meltios officielle salgspartner blev vist første gang den Meltio.

Tags: