Nyheder

P1P-forudbestillinger åbner på Black Friday

ved Christian Sep 14, 2023

P1P preorders opening on Black Friday

Vi har været meget glade for al den feedback, vi har fået i løbet af ugen om vores kommende nye printer, P1P. P1P 3D-printer. Vi er nu overbeviste om, at denne nye tilføjelse til vores sortiment af 3D-printere vil gøre det muligt for os at opfylde flere makers' drømme.

For denne nye printer har vi ikke taget Kickstarter-vejen. Så snart vores fabrik havde produceret nok X1-printere til at opfylde alle forudbestillinger, begyndte vi straks at producere P1P. Mens jeg skriver dette indlæg, har vi allerede produceret og afsendt et par tusinde P1P.

Mens disse P1P rejser mod vores regionale lagre, åbner vi for forudbestillinger af dem, med en lidt anden regel sammenlignet med X1-forudbestillingskampagnen:

  1. For at give vores kunder en solid ETA, vil forudbestillingerne være begrænset til den nøjagtige mængde printere, der sendes ud fra Shenzhen. Når de er solgt, vil P1P blive vist som udsolgt, indtil næste batch er sendt ud.
  2. Ventetiden bliver betydeligt kortere denne gang, fordi den printer, du vil forudbestille, allerede er begyndt at rejse til dig.
  3. Da din forudbestilling vil blive placeret på et allerede produceret og afsendt produkt, vil vi bede dig om følgende fulde pris på forhånd. Men du kan annullere din forudbestilling med fuld refusion til enhver tid før printeren sendes til dig fra det lokale lager.

Med disse foranstaltninger håber vi at undgå de fleste skuffelser, der skyldes usikker leveringstid. Ifølge vores estimater skulle P1P-leveringen starte i begyndelsen af januar 2023.

Vi ved, at det i dagens verden ikke er normalt at vente to måneder med få oplysninger på at få et produkt, man har betalt for, og det betyder, at man har stor tillid til en startup. Som en ung og stadig lille virksomhed hjælper forudbestillinger os med at opstarte vores fabrik og finansiere lagre, indtil vi når vores krydstogtshastighed. Så som tak for din støtte følger der tre gaver med dette første parti af P1P:

  • En køleventilator til en ekstra del
  • Et 1280x720-overvågningskammerkamera med lav hastighed
  • LED-lys til belysning af kammeret

Forudbestillinger af P1P åbner på Black Friday den 25. november kl. 12:00 EST.. Hvis du har tænkt dig at forudbestille en P1P, skal du sørge for at tilmelde dig nu, så modtager du en e-mail, når salget er åbent.

Og hvis du virkelig vil være sikker på, at du får informationerne til tiden, kan du også følge os på Facebook, Instagram eller Twitter eller mød os på vores officielle forum eller Discord-server.

Tak for din fortsatte støtte.