Nyheder

Oplev Intent-profiler i Ultimaker Cura 4.4 beta

ved Christian Sep 14, 2023

Discover Intent profiles in Ultimaker Cura 4.4 beta

Når du 3D-printer for en virksomhed, er nedetid det sidste, du har brug for. At dykke ned i hundredvis af softwareindstillinger er langsomt og kedeligt. At miste dyrebar produktudviklingstid til konfiguration af print er ikke en mulighed. Som ingeniør vil du gerne teste dine dele med god dimensionel nøjagtighed. Som designer ønsker du at visualisere din model så tæt på virkeligheden som muligt. Eller måske vil du have dit design printet på kortest mulig tid.

Vores unikke løsning: Intent-profiler i Ultimaker Cura. Disse specialudviklede profiler forenkler forberedelsen af 3D-print, giver dig resultater, der matcher din hensigt, og maksimerer din succesrate for print, så du kan vise den sande værdi af 3D-print i din virksomhed.

Tre Intent-profiler er tilgængelige i Ultimaker Cura 4.4 beta, som blev lanceret i dag:

Udkast. Optimeret til hurtige resultater. Print din digitale model på kortest mulig tid.

Visuel. Optimeret til æstetiske dele. Print din digitale model med overlegen visuel kvalitet og overfladekvalitet.

Teknisk. Optimeret til forbedret nøjagtighed. Print din digitale model med forbedret dimensionsnøjagtighed og tættere tolerancer.

Vil du have bedre tolerancer på dine print? Vælg den tekniske profil, skær og print. Har du brug for fremragende visuel kvalitet? Vælg den visuelle profil, skær ud, og print. Ved du intet om 3D-print? Det er ikke noget problem! Bare vælg den profil, der passer bedst til din hensigt, skær og print. Printforberedelse har aldrig været enklere.

Brug Engineering Intent-profilen til at printe din digitale model med forbedret dimensionsnøjagtighed og tættere tolerancer.

Intent-profiler er tilgængelige til Ultimaker S5 og Ultimaker S3, når de bruges med PLA, Tough PLA og ABS (og også ledsagende støttematerialer som PVA og Breakaway!) Prøv dem selv i betaversionen af Ultimaker Cura 4.4, og glem ikke at fortælle os, hvad du synes i vores fællesskab af 3D-print-eksperter.

Bemærk, at denne version af Ultimaker Cura er i betafasen og stadig under udvikling. Sørg for at bruge den seneste stabile udgivelse, hvis du arbejder på et vigtigt projekt.