Nyheder

Nye materialer og applikationer fra Formlabs: Formnext 2023

ved Christian Oct 05, 2023

New Materials and Applications from Formlabs: Formnext 2023

Additiv fremstilling og automatisering er to tendenser, der får fremstillingsindustrien til at vokse med stormskridt, og sammen udgør de et enormt potentiale for at øge produktiviteten, forbedre bæredygtigheden og muliggøre nye innovationer i den måde, vi fremstiller ting på.

Den Formlabs økosystem til automatisering består af en Formlabs SLA-printer med Build Platform 2's patenterede Quick Release Technology, Form Auto hardwareudvidelsen og High Volume Resin system. Disse komponenter arbejder sammen for næsten at eliminere nødvendige printerinteraktioner, hvilket frigør brugernes tid til opgaver af højere værdi.

Formlabs bruger Mackart Additiveen underleverandørvirksomhed inden for teknik og produktion med base i Staffordshire i England, som arbejder med Formel 1-hold, fremhæver Form Autos evne til at skabe et "tredje skift" med produktion af dele natten over. "Med Form Auto får du det tredje skift og weekendskiftet i gang, og du behøver ikke at planlægge omstillinger eller ændringer af byggeplatforme. Den kører fint, og den er fantastisk til små komponenter og mellemstore batchproduktioner på op til 1000 dele og derover," siger Mackart Additive's administrerende direktør og grundlægger Steven McCarthy.