Nyheder

Meltio Space: Den ultimative industrielle additive skæremaskine til robotintegration

ved Christian Sep 14, 2023

Meltio Space: The Ultimate Industrial Additive Slicer for Robot Integration

Meltio revolutionerer en robotarms evne til at fremstille 3D-printede metaldele med sin ultimative Meltio Space-software, som muliggør meget præcise og pålidelige designs.

Meltio Space er en værktøjsbanegenerator-software til Meltio Engine Robot Integration med en brugervenligt interface til plane, ikke-planare og variable ekstruderingsværktøjsbaner.

Ved at tilbyde en brugervenlig grænseflade og omfattende funktioner, forenkler denne avancerede robot slicer brugen af Meltios wire-laser 3D-printteknologi til metal. Den er kompatibel med de mest populære robotmærker med et indbygget robotbibliotek og postprocessorer til ABB, Kuka, FANUC og Yaskawa.

Meltio, som er førende inden for additiv fremstillingsteknologi (DED) med trådlaser-metalaflejring, har i dag taget et stort skridt i retning af at lette brugen af sine unikke 3D-printløsninger i metal. I sin vision som udvikler og producent af patenteret DED-teknologi om at ledsage og være den pålidelige løsning for industrier over hele verden til at indføre Meltios wire-laser metal 3D-printløsninger der reducerer omkostningerne og forbedrer fremstillingsprocesserne, har den spanske multinationale virksomhed i dag præsenteret en ny innovation, der øger pålideligheden i fremstillingen af metaldele og skaber præcise dele: den Meltio Space-software

Meltio Space er en software til generering af værktøjsbaner til Meltio Engine Robot Integration med en brugervenlig grænseflade til plane, ikke-planare og variable ekstruderingsværktøjsbaner. Det omfatter også 2-akset interpolation af arbejdsemnets positionering, kinematiksimulering, kollisionskontrol og cellekonfiguration.

Denne nye slicer er en innovativ tilføjelse til Meltios produktsortiment, der giver et nyt perspektiv på 3D-print ved at frigøre sig fra begrænsningerne i traditionelle 3-aksede systemer. Meltio Space tager et skridt videre og udvider mulighederne ved at inkorporere avancerede robotmanipulationsfunktioner.

Denne software til generering af værktøjsbaner er specielt udviklet til en hurtigere anvendelse af Meltio-teknologien og revolutionerer området for additiv fremstilling med robotter. Med det intuitive design kan brugerne hurtigt tilpasse sig og udnytte fordelene ved additiv robotfremstilling uden at skulle have ekspertise i robotteknologi eller programmering.

Meltio Space revolutionerer 3D-printverdenen ved at gå ud over begrænsningerne i traditionelle 3-aksede systemer. Med sin integration af 6-akset robotmanipulator og 2-akset emnepositionering åbner den op for et helt nyt område af muligheder for 3D-print i metal. Den omfattende koordinering, multi-akse værktøjsbanegenerering og forbedrede designfrihed fra Meltio Space driver industrien fremad og giver brugerne mulighed for at skabe indviklede, tilpassede og meget detaljerede metaldele som aldrig før. 

Det er en ny generation af software designet til additiv fremstilling til Meltio Engine integreret i en robotarm. Forud for lanceringen af Meltio Space havde virksomheden indgået en aftale med 12 store softwarevirksomheder, som deres teknologi er kompatibel og åben med. Men takket være Meltio Space gør virksomheden det nu lettere at bruge eller indføre sin trådlaserteknologi for industrikunder, der ikke har specifik ekspertise inden for robotteknologi og additiv fremstilling, og alle disse muligheder er integreret i den nye Meltio Space.

Som Produktchef for Meltio Engine, Alejandro Nieto begejstret for denne nye innovation:

"Meltio Space gør det muligt at designe meget pålidelige dele så hurtigt som muligt og med en bredere vifte af muligheder for vores industrikunder. Og det er takket være en meget brugervenlig grænseflade i Meltio Engine Robot Integration.

Den indeholder også forudindstillede og anbefalede materialeprofiler og 3D-printparametre og en række specifikke processorer til robotarme fra ABB, Kuka, Fanuc og Yaskawa, herunder kollisionsdetektering og simulering. Industrielle applikationer forbedres takket være den nye Meltio Space-software, hvor læringskurven for vores Engine-integratorer var meget lav, fordi de var afhængige af tredjepartssoftware, og disse udviklere har ikke den viden, som vi kan have i Meltio om Meltio Engine.

Så hovedmålet med vores teknologi er at give det mest effektive værktøj, der giver industrien de fleste af de applikationer, de har brug for til at fremstille metaldele med vores trådlaserteknologi. Meltio Space er en levende platform, der vil give feedback, så vi kan blive ved med at forbedre og tilbyde konkurrencedygtig software til Meltios forskellige industrikunder."

Ved at tilbyde en brugervenlig grænseflade og omfattende funktioner forenkler denne avancerede robot slicer integrationen af de mest populære robotmærker med et indbygget robotbibliotek og post-processorer til ABB, Kuka, FANUC og Yaskawa. I modsætning til andre softwareløsninger inkluderer Meltio Space robot slicer disse funktioner uden ekstra omkostninger. Desuden fjerner Meltio Space kompleksiteten i 3D-print-workflowet og gør det tilgængeligt for industrielle brugere på alle niveauer. 

Uanset om det drejer sig om at forstå interpolationen af emnepositioner eller anvende slicing-strategier, strømliner Meltio Space hele processen, så brugerne nemt kan udnytte styrken ved additiv fremstilling ved at tilbyde en samlet platform, der forbedrer workflowets effektivitet og produktivitet.

Industrielle applikationer forbedres takket være den nye Meltio Space-software til Robotic Integration Engine, hvor indlæringskurven for vores motorintegratorer var meget lav, fordi de var afhængige af tredjepartssoftware, og disse udviklere har ikke den viden, som vi kan have i Meltio om Meltio Engine.

Så hovedformålet med Meltio-teknologien er at give det mest bemærkelsesværdige værktøj, der kan gøre det muligt for branchen at bruge de fleste af de eksisterende applikationer i branchen. Den patenterede robot slicer er en revolutionerende softwareløsning, der er designet til at bygge bro mellem brugere af additiv fremstilling og robotteknologi. Med et stærkt fokus på brugeroplevelsen tilbyder den en fuldt skræddersyet kunderejse centreret omkring den sømløse integration mellem Meltio Engine og Meltio Space, et banebrydende robotsystem.

Dette omfattende produkt tilbyder specialudviklede Meltio-printprofiler til Meltios omfattende materialeportefølje. Ikke alene giver Meltio Space-robotskæremaskinen enestående funktionalitet, men den giver også sikrer lave kapital- og driftsomkostningerhvilket afspejles yderligere i softwarelicensmodellen.

Med sit intuitive design kan brugerne hurtigt tilpasse sig og udnytte fordelene ved robotbaseret additiv fremstilling uden at skulle have ekspertise i robotteknologi eller programmering. Uanset om det drejer sig om at forstå interpolation af emnepositioner eller anvende slicing-strategier, strømliner Meltio Space hele processen, så brugerne nemt kan udnytte fordelene ved additiv fremstilling ved at tilbyde en samlet platform, der forbedrer workflow-effektiviteten og produktiviteten.

Meltio Space robot slicer anvender en virtuel model af den virkelige robotbevægelse. Denne avancerede funktion giver brugerne mulighed for at simulere robottens kinematik, hvilket sikrer nøjagtig og præcis printning. Derudover udfører sliceren kollisionskontrol med den del, der printes, hvilket minimerer risikoen for fejl eller skader under den additive fremstillingsproces.

Meltio Space-softwarens vigtigste funktioner:

1. Styrk Meltio-brugerne: revolutionerer additiv robotfremstilling med en intuitiv brugerflade og omfattende funktioner til populære robotmærker.

2. Maksimer Meltio-motoren: Forbedrer Meltio Engine-funktionaliteterne og tilbyder optimerede printprofiler til forskellige materialer og anvendelser.

3. Lås op for komplekse geometrier: giver forskellige værktøjsbanestrategier, eliminerer begrænsninger og muliggør præcise bevægelser til indviklede designs.

4. Reducer programmeringstiden: sikrer nøjagtig printning gennem virtuel simulering af robotbevægelser og kollisionskontrol.

5. Dynamisk innovation: Løbende opdateringer og udvikling, der sikrer, at din teknologi forbliver banebrydende.

6. Pålidelig support: Omfattende support, træningsprogrammer og ressourceplatforme giver brugerne mulighed for at optimere Meltio-teknologien.

7. Mest værdi for pengene: kombinerer overkommelige priser, avancerede funktioner og en brugervenlig grænseflade, der maksimerer investeringer og projektresultater.

Årligt abonnement


Salgsmodellen for Meltio Space-softwaren er et årligt abonnement med en meget konkurrencedygtig pris afhængigt af funktionerne. Denne software, hvis pris er den mest konkurrencedygtige på markedet for additiv fremstilling tilpasset robotarm, og vil være gratis det første år ved hvert salg af Meltio Engine Robot Integration.

Efter Meltio Space: Den ultimative industrielle additive slicer til robotintegration blev vist første gang den Meltio.