Nyheder

Lås op for fremtiden: Hvordan det nyeste inden for 3D-printning gavner vores kunder

ved Christian Behrens-Thomsen Sep 15, 2023

Unlocking the Future: How the Latest in 3D Printing Benefits Our Customers

Hej til vores værdsatte 3DVerkstan Danmark-fællesskab!

I den dynamiske verden af 3D-print er innovation konstant. Vi holder nøje øje med de seneste fremskridt fra de brands, vi repræsenterer, men vores primære fokus er stadig på, hvordan disse udviklinger kan gavne jer, vores værdsatte kunder. Her er et dybt dyk ned i de håndgribelige fordele, som disse innovationer giver dig.


1. Forskellige muligheder for materialer:

  • Silikone og keramik: Med Formlabs' silikone 40A Resin og aluminiumoxid 4N Resinkan virksomheder nu gå ind i nye produktkategorier, fra medicinsk udstyr til komplicerede keramiske artefakter, hvilket åbner op for nye indtægtsstrømme.

  • Kulfiber: Bambu Labs fokus på 3D-print af kulfiber betyder produkter, der ikke kun er lette, men også utroligt stærke. For industrier som luft- og rumfart og bilindustrien betyder det sikrere og mere effektive produkter.


2. Alsidige anvendelsesmuligheder:

  • Hydraulisk konstruktion: BigReps innovationer gør det muligt for virksomheder inden for anlægsarbejde og byggeri at lave prototyper og teste hurtigere, hvilket reducerer omkostninger og projekttidslinjer.

  • Design af biler: Projektet med det "åndbare" Audi-bilsæde viser, hvordan bilindustrien kan udnytte 3D-print til hurtig prototyping og dermed reducere time-to-market for nye designs.


3. Forbedret produktkvalitet:

  • Gyroid udfyldning: BigRep's gyroid infill-teknologi sikrer, at produkterne ikke kun er stærke, men også lette. Det betyder, at virksomheder kan love deres kunder bedre produktlevetid og ydeevne.

4. Strømlinet drift:

  • Cloud-forbindelse: Bambu Labs cloud-løsninger betyder, at virksomheder kan overvåge og administrere deres 3D-print eksternt, optimere driften og reducere nedetider.

5. Fællesskab og samarbejde:

  • MakerWorld og partnerskaber: At engagere sig i fællesskabsdrevne platforme som MakerWorld eller deltage i konkurrencer kan øge brandets synlighed og fremme innovation, hvilket giver virksomheder en konkurrencemæssig fordel.

6. Forbedret sikkerhed og tryghed:

  • Netværkssikkerhed: Med Bambu Labs vægt på netværkssikkerhed kan virksomheder sikre, at deres intellektuelle ejendom forbliver beskyttet, hvilket fremmer tillid og pålidelighed.

Hos 3DVerkstan Danmark mener vi, at fremtiden for 3D-print ikke kun handler om teknologi - det handler om, hvordan denne teknologi giver virksomheder mulighed for at tilbyde mere til deres kunder. Uanset om det er gennem overlegen produktkvalitet, hurtigere leveringstider eller innovative nye tilbud, er vi her for at sikre, at du udnytter det fulde potentiale af disse fremskridt.

Kontakt os for at finde ud af, hvordan disse innovationer kan integreres i din forretningsmodel. Lad os sammen omdefinere, hvad der er muligt.

Med venlig hilsen,

3DVerkstan Danmark Team