Nyheder

IRTI Robotics som Meltios officielle salgspartner

ved Christian Sep 14, 2023

IRTI Robotics as Meltio’s Official Sales Partner

IRTI Robotics, og Meltioen disruptiv producent af laser-metalaflejringsteknologi, meddelte i dag, at IRTI Robotics kommer til at spille en nøglerolle i integration og support af Meltios motorrobot. løsning på det indiske marked som officiel salgspartner.

Meltio tilbyder en banebrydende 3D-printløsning i metal, der muliggør industrielle anvendelser med en proces, der er bygget op omkring svejsetråd, det sikreste, reneste og mest prisbillige metalfeedstock på markedet.

IRTI Robotics vil fokusere på at integrere Meltios teknologi i Indien ved at indgå partnerskaber og skabe forretningsmuligheder sammen med teknologicentre, værktøjsmaskinvirksomheder, den akademiske verden og industrien.

Meltio er stolt af at kunne præsentere sin første officielle salgspartner i Indien, IRTI Robotics.

Luis Carlos Molinerosalgschef for Indien hos Meltio, siger: "Vi er begejstrede for at arbejde sammen med virksomheder som IRTI Robotics, da deres ekspertise og kundeorienterede tilgang er præcis, hvad vi leder efter, når vi indlemmer partnere i Meltios partnerøkosystem. Sammen vil vi være i stand til at imødekomme de stadigt voksende behov på det indiske marked og gøre det lettere at indføre additiv fremstilling af metal."

Om IRTI

IRTI Robotics leverer nøglefærdige løsninger fra bunden til overdragelse af linjen, også en one-stop-løsning til industrielle robotbehov og er leverandør af industrirobotter og deres reservedele.

 

Posten IRTI Robotics som Meltios officielle salgspartner blev vist første gang den Meltio.

Tags: