Nyheder

Den første BigRep PRO i Kina sætter tempoet for skræddersyede elbiler

ved Christian Sep 14, 2023

Setting the Pace for Customized Electric Cars – The First BigRep PRO in China

XEV er en innovativ, fremsynet virksomhed med en mission om at levere bæredygtig urban mobilitet til alle for en bedre fælles fremtid. Og additiv fremstilling spiller en vigtig rolle i udviklingen og produktionen af deres elbiler!

Traditionelle metoder til at producere biler involverer typisk store, komplicerede forme og værktøjer, som ikke kun er dyre, men også specifikke for de enkelte dele. Ved at implementere additiv fremstilling og BigRep PRO i produktionslinjen har XEV stort set elimineret behovet for begrænset og ressourcekrævende værktøj, hvilket har resulteret i en fleksibel og effektiv produktionsproces. 3D-print har givet mulighed for færre komponenter, hurtigere tekniske opdateringer og væsentligt reducerede produktionscyklusser. Det reducerer også produktionsomkostningerne dramatisk, hvilket betyder, at besparelserne kan gives videre til vores kunder.

BigRep PRO i Kina 1

3D-PRINT GØR DET MULIGT AT TILPASSE FORRETNINGSMODELLEN.

En af de vigtigste fordele ved AM er tilpasning. Og for XEV er det en af de vigtigste fordele, de giver deres kunder. Takket være den standardiserede fastgørelsesmetode mellem de tilpassede dele og bilens karosseri vil de 3D-printede dele kunne modificeres og ændres med betydeligt mindre ingeniørarbejde.

Det er ikke særlig almindeligt i bilindustrien: at skifte til en mere kundeorienteret fremstillingsproces. XEV skubber på de banebrydende innovationsteknologier og sætter også den enkelte bruger i centrum for en enestående brugeroplevelse.

"Vi arbejder meget tæt sammen med nogle nøglekunder om at udvikle deres egne skræddersyede versioner af deres biler," siger Jiawei Wu, Additive Manufacturing Director hos XEV.

Der er to lag af tilpasning, som XEV fokuserer på. Det første lag er tilpasningen af designoverfladen, som kan repræsentere individuel identitet eller virksomhedens værdi. Det andet lag af tilpasning har større indflydelse på bilindustrien, og XEV vil være villig til at videreudvikle vores modulære overkrop, så den passer til forskellige behov.

Tilpasning af X-EV elbil med stor 3D-printer

"PRO giver os bedre geometrisk præcision takket være dens pålidelige maskindesign. Og så giver dens alsidighed os flere muligheder for at afprøve forskellige materialer og processer. Med PRO er det meget hurtigere for os at udvikle flere tilpasningsmuligheder og applikationer," siger Jiawei Wu, Additive Manufacturing Director hos XEV.

3D-print giver os en kundeorienteret proces, og det giver os en masse chancer for at afprøve forskellige geometrier. I XEV's smarte produktionscenter er der også et meget stærkt applikationsteam med fagfolk, der har god forståelse for design og teknik. Dette team er det vigtigste bindeled mellem kunderne og vores smarte produktionscenter.

BIGREP PRO TIL SEJR

XEV fandt frem til BigRep PRO efter en omfattende søgning efter den rigtige 3D-printer, der kunne hjælpe dem med at opfylde deres mission. For XEV spillede printerens størrelse en stor rolle, og det samme gjorde systemets alsidighed og det, at det er et åbent materialesystem.

XEV bruger i øjeblikket PRO til tre hovedformål. For det første til testproduktion i små mængder, da de udvikler en masse tilpassede versioner af Yoyo-komponenter (deres elbil). For det andet udfører XEV en masse materialetest på BigRep PRO, hovedsageligt fiberforstærkningsmaterialer. Og for det tredje laver XEV nogle traditionelle anvendelser som prototyper, fixturer og noget produktionsværktøj.

Afprøve forskellige ting og forskellige geometrier. Takket være systemets størrelse og åbenhed er XEV i stand til at teste og afprøve mange forskellige designs og geometrier. BigRep PRO er det rigtige værktøj for XEV til at fortsætte innovationen inden for fremtidens tilpasning af elbiler og give en hurtig, kundeorienteret oplevelse.

ITERER HURTIGT. PRODUCERE HURTIGERE.
KOM HURTIGST PÅ MARKEDET.

BigRep PRO er en 1 m³ kraftfuld 3D-printer, der er bygget til at tage dig fra prototyping til produktion. Den er en meget skalerbar løsning til fremstilling af dele til slutbrug, fabriksværktøj eller andet med højtydende materialer i ingeniørkvalitet. Sammenlignet med andre produktions- og FFF-printløsninger kan PRO producere præcise dele i fuld skala hurtigere og til lavere produktionsomkostninger.

Få mere at vide

 

BigRep PRO er en kraftfuld 3D-printer på 1 m³.
Tags: