Nyheder

Hvordan Formlabs transformerer 3D-printning gennem materialeinnovation

ved Christian Sep 14, 2023

How Formlabs is Transforming 3D Printing Through Materials Innovation

Hver dag produceres tusinder og atter tusinder af dele ved hjælp af additiv fremstilling. I årenes løb er der brugt milliarder af dollars og utallige udviklingstimer på den hardware, der producerer disse dele - hvilket har gjort dem mere pålidelige, mere præcise, hurtigere og bedre i stand til at skabe komplekse og indviklede geometrier.

Men 3D-printere er kun halvdelen af ligningen. Sofistikerede CAD-programmer og kraftfulde 3D-printere gør det muligt for organisationer i alle størrelser at producere utroligt detaljerede, tilpassede dele - men hvad er disse dele lavet af? Hvad er de gode til? Delenes materialeegenskaber er lige så vigtige som deres form, men alt for længe har materialevidenskaben inden for additiv fremstilling stået i skyggen af hardware og software. Som Drew Prindle fra Digital Trends udtrykte det: "Additiv fremstilling har været hæmmet af en mangel på variation i materialemulighederne." Du kan printe, hvad du vil, tilføjede han, så længe det er lavet af simpel plast.

Hos Formlabs tænker vi anderledes om materialer. Siden vores tidligste dage har vi lagt lige så stor vægt på den banebrydende materialevidenskab, der åbner op for avancerede anvendelser, som vi har på vores brugervenlige professionelle printere. Faktisk er vores fokus på materialer kun vokset med tiden. Med langt over 45 materialer i vores biblioteker vi lige så meget en materialevirksomhed, som vi er en hardwarevirksomhed, og det er vi stolte af at sige.

Fra elastisk og fleksibel til ekstremt rigid, fra flammehæmmende til statisk afledendeFormlabs har skubbet den additive industri fremad ved at opbygge et omfattende bibliotek af stærke materialer. Med to nye banebrydende kemier, der netop er føjet til biblioteket - Aluminiumoxid 4N Resin og Silikone 40A Resin - fortsætter vi med at åbne op for nye kritiske anvendelser hele tiden. Gå en tur gennem vores hovedkvarter, og du vil finde dusinvis af materialeforskere i kitler, der arbejder på den næste generation af avancerede 3D-printmaterialer. På dage som i dag, hvor disse omhyggeligt formulerede og utroligt nyttige materialer når ud til vores kunder, er det let at se, hvorfor vi er meget mere end en hardwarevirksomhed - vi er i sandhed en materialevirksomhed.

Det er bredden og de unikke egenskaber ved disse materialer, der har hjulpet vores kunder (mere end 100.000 af dem!) med at drive innovation, effektivitet og ydeevne i deres organisationer. Vi er utroligt stolte af vores materialevidenskabelige program, så vi vil gerne give dig et kig bag gardinet.

Læs videre for at lære mere om vores:

  • Historie om materialeudvikling
  • Branchens førende materialebibliotek
  • Førsteklasses team inden for materialevidenskab
  • Vertikalt integreret materialefremstilling
  • Planer om at give vores kunder endnu mere materialefleksibilitet og -frihed