Nyheder

Opdatering af forsendelse. Vil du være i stand til at printe julepynt?

ved Christian Sep 14, 2023

Shipping update. Will you be able to print Christmas decorations ?

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen af jer, at juletiden er en meget travl periode for producenter af forbrugsvarer og for logistikken. Men vi ved også, at det er en vigtig tid for dig og din familie. En tid, hvor du gerne vil give dine kære gaver, som du selv har lavet, eller pynte dit hus med flotte dekorationer for at byde dem velkommen.

Derfor er vi glade for i dag at kunne meddele, at takket være det hårde arbejde fra alle hos Bambu Lab, vil vi være i stand til at levere alle forudbestillinger, der er registreret indtil i dag, inden årets udgang.

Ja, jeg sagde "vi burde", for som du ved, er livet fuld af uforudsigelige begivenheder. Vi ønsker ikke at give løfter, som vi ikke er i stand til at holde. Når det er sagt, så er der i dag produceret og lastet nok X1-printere på skibe på vej til vores regionale lagre til at opfylde alle de forudbestillinger, vi har registreret indtil nu. Så længe alt går som forventet på havet og på vejene, skulle du gerne kunne vise din nye printer frem til familien inden årets udgang.

Vores opdaterede forsendelsestabel ser nu sådan ud:

1
Printere i X1-serien - leveringsopdatering for november

Lad os minde dig om vores proces: Printerne bliver bygget på vores fabrik i Shenzhen. Derefter lastes de på både (absolut den billigste måde at sende pakker af denne størrelse og vægt over hele kloden, hvis vi ønsker at holde vores priser så lave som muligt). Printere sendes i partier på flere dusin af samme grund. Når vores logistikpartner har bekræftet modtagelsen af et parti printere på deres lokale lager, sender vi dig en e-mail med den endelige betaling. Når betalingen er modtaget, sendes printeren til dig via en lokal kurertjeneste.

Vi ved fra det store antal beskeder, vores kundesupportteam modtager hver dag, at nogle af jer stadig venter spændt på jeres X1. Vi ved, at der er sket fejl, og vi har gjort vores bedste for at undgå eller rette op på dem. I denne periode har intet kunnet stoppe os fra at arbejde hårdt på at få din printer til dig så hurtigt som muligt, da vi mener, at det er det, du har brug for fra os. Vi håber, at alle vil blive glade for at høre om disse forsendelsesopdateringer (og håber at kunne lette byrden for vores kundesupportkolleger, fordi vi har brug for dem i god form og fulde af energi til den væsentlige rolle, de spiller i den oplevelse, vi ønsker at levere).

Igen vil vi gerne takke jer for jeres tålmodighed og støtte. Vi er glade for at se den strøm af billeder og videoer af, hvad du er i stand til at lave med din X1, der kommer til vores #bambutiful og #bambuseful hashtags på sociale netværk. Dine beskeder om, at denne printer var værd at vente på, er også af stor værdi for os.

Og for at forbedre oplevelsen yderligere har vi lanceret vores officielle Bambu Lab fællesskabsforum hvor du kan diskutere og dele ideer med andre X1-brugere. Vi mener, at dette vil være det bedste værktøj til at hjælpe brugerne med at drage fordel af ekspertisen i vores fællesskab.

Vi håber at møde dig der snart.

1
Hashtag #bambutiful på Instagram