Nyheder

Sender 6000 topmoderne 3D-printere ud i verden. Tjek. Næste?

ved Christian Sep 14, 2023

Shipping 6000 state-of-the-art 3D printers around the world. Check. Next ?

Der er gået seks måneder siden vores første offentlige Hello World besked. En måned senere lancerede vi vores Kickstarter-kampagne, og hele verden opdagede den 3D-printer, vi har arbejdet på i to år. På det tidspunkt var vi meget nervøse og spændte på, hvordan I ville tage imod printeren og det nye brand, som vi havde lagt vores hjerte i. I dag er vi meget stolte af at kunne meddele, at at vores første Kickstarter-kampagne officielt er slut, med næsten alle printere er sendt til deres nye ejere. (Hvis du ikke har modtaget din Kickstarter-printer endnu, kan du se instruktionerne nederst i dette indlæg). Vi kan ikke finde ord til at udtrykke, hvor taknemmelige vi er for den enorme støtte, I har givet os under denne rejse.

Mens I tålmodigt (tak!) ventede på jeres pant, kan vi sige, at de sidste fem måneder har været en helvedes tur for os. Sammen med jer smadrede vi vores F5-taster på hjemmesiderne for skibssporing, mens vi undrede os over, hvorfor de var så langsomme, og bad til, at fragtmændene ville være forsigtige, når de kørte den sidste kilometer til jer. Så begyndte vi at modtage jeres beskeder og billeder fra hele verden, og smilene dukkede op og lyste op i vores ansigter og hjerter.

1
Bambu Lab X1-printere leveret over hele verden

Problemerne begyndte også at strømme ind: Tabte pakker eller ødelagte printere, som vi var nødt til at erstatte hurtigst muligt, opdagede svagheder, som krævede hurtige løsninger eller omgåelser, softwarefejl, der skulle rettes, og tusindvis af spørgsmål fra jer på alle mulige måder...

For at håndtere alt dette voksede Bambu Lab på 6 måneder fra en ukendt kinesisk start-up til en global virksomhed med teams på tre kontinenter, der betjener kunder i mere end 30 lande døgnet rundt.. At opbygge dette team af 3D-print-eksperter og -entusiaster har altid været en del af planen, fordi vi ikke bare er endnu en 3D-printerproducent. Vi tror på, at I, producenterne, designerne og kunstnerne rundt om i verden, hver dag arbejder for en bedre verden. Vi ønsker, at Bambu Lab skal stå ved jeres side som jeres foretrukne partner til at skabe og skubbe grænser sammen. Det er den mission, vi har forpligtet os til.

Vi er kun i begyndelsen af vores historie. Vi ved, at vi stadig har meget at lære og meget at bevise. Vores næste udfordring er at levere forudbestillinger så hurtigt som muligt - vi er sikre på, at dette vil ske inden længe, da første partier allerede er nået frem til de lokale lagre - og at åbne vores butik til normal detaildrift. Derefter vil den næste del af historien i høj grad afhænge af dig. Vi vil holde vores øjne og ører åbne for at enhver feedback, du giver osenten ved at tale med vores team eller på vores sociale netværk: Facebook, Diskord, Reddit, Twitter eller Instagram (og måske snart gennem en ny måde at tage del i et blomstrende fællesskab på... shhh).

1
Deling af X1 3D-print på Instagram

Deling af prints er en vigtig form for feedback. At se, hvad du er i stand til at opnå med din X1-printer, er en god måde at holde os motiverede på. At forstå, hvad du kan lide at skabe (og hvad du ikke kan), er den udfordring, som vores ingeniører har brug for, når de skal forestille sig fremtidige produkter. Deling er også en god måde at hjælpe os med at nå ud til andre producenter. Vores filosofi er at investere næsten intet i markedsføring, men at investere alle vores ressourcer i at skabe produkter, der er værd at tale om. Så vi vil ikke være i stand til at vokse uden dig. Vores fremtid afhænger af din vilje til at tale om os.

Vi har for nylig lanceret to hashtags : #bambutiful og #bambuseful. Del dine prints på dit foretrukne sociale netværk, og tag dem med et af dem (eller begge :) ) for at sprede kraften i at skabe.

Vi kan ikke vente med at se, hvad du har at dele.

Tak skal du have.

Bemærk: Der er et par stykker, som ikke har fået deres KS-printer; det skyldes, at et lille antal backere ikke har sendt os deres kontaktoplysninger endnu. Hvis du er en af dem, så skynd dig ind på din Kickstarter-konto og send os en besked derfra! Send os også en besked på ksfulfillment@bambulab.com med dit backer-nummer og dine kontaktoplysninger. Din printer er klar, og vi vil gerne sende den til dig så hurtigt som muligt!