Nyheder

Formlabs udgiver FIRE banebrydende innovationer

ved Christian Sep 22, 2023

Formlabs Releases FOUR game changing innovations

Disse spændende nye udviklinger fra Formlabs har til formål at give professionelle 3D-printere flere valgmuligheder, fleksibilitet og kontrol over deres 3D-printprojekter, uanset om de har brug for fleksible silikonedele, højtydende keramik eller muligheden for at arbejde med en bredere vifte af materialer og indstillinger.

👀 Vi har været så heldige at få fingrene i Silikone 40A og Aluminiumoxid 4N harpikser - vores tekniske ingeniør Benjamin Keyser forklarer det hele i denne video:

Slip din 3D-printers fulde potentiale løs med brugerdefinerede printindstillinger og materialevalg. Udvid dine kreative muligheder.

Formlabs åben platform_3

Formlabs tilbyder et gennembrud inden for 3D-print med sinSilikone 40A Resin. Dette materiale giver dig mulighed for at skabe bløde, bøjelige og holdbare dele ved hjælp af deres patentanmeldte Pure Silicone Technology™.

Det er den første prisbillige 3D-printløsning i 100 % silikone, som gør det muligt for dig at producere fleksible og elastiske objekter in-house på få timer.

Formlabs har også introduceretAlumina 4N Resinsom er et teknisk keramisk 3D-printmateriale med høj densitet og renhed.

Dette materiale har en enestående ydeevne under ekstreme forhold, såsom høje temperaturer, slid og kemisk eksponering. Det er termisk modstandsdygtigt, hårdt, mekanisk stærkt og kemisk inaktivt, hvilket gør det velegnet til en lang række anvendelser.

Forenkl og strømlin efterbehandlingen af SLS-emner med denne prisbillige alt-i-én-løsning, som sparer tid og ressourcer.

Er du stadig i tvivl om, hvilket af vores produkter der er det rigtige for dig?

Lad os hjælpe dig!

Vil du vide mere om tjenester og supportprogrammer til din virksomhed? De venlige eksperter hos Solid Print3D står klar til at hjælpe!

Sådan fungerer det ...

  • Diskuter din virksomheds behov med vores tekniske eksperter
  • Få en rundvisning i de bedste produkter på vores hovedkontor, baseret på din interesse
  • Få printet dine prøver til vurdering og se 3D-scanning i aktion