Nyheder

Firmware 4.3 tilgængelig til Ultimaker 3

ved Christian Sep 14, 2023

Firmware 4.3 available for the Ultimaker 3

Få de nyeste funktioner og en bedre Cura Connect-oplevelse ved at opgradere din Ultimaker 3 til Firmware 4.3. Den seneste firmwareudgivelse tager din hardware videre med en ny tilgængelighedsfunktion og bedre forenet adfærd mellem Cura Connect og Ultimaker Cura.

  • Brug en kablet USB-mus til at styre Ultimaker 3-interfacet

  • Pause, genoptage og afbryde jobs direkte fra Cura Connect

  • Overvåg og styr USB-initierede jobs via Cura Connect

Nye indlejrede funktioner

Tilgængelighed med mus. Det er nu muligt at hotplugge en kablet USB-mus i Ultimaker 3's USB-port som en alternativ grænseflade til Ultimaker 3's knap på frontpanelet. Flyt musen i X/Y-retning for at navigere gennem menuerne, og venstreklik på musen for at bekræfte et valg. Inspireret af vores community har vi tilføjet denne funktion for at give større tilgængelighed til brugere med fysiske handicap, som har svært ved at bruge Ultimaker 3-knappen til præcist at vælge indstillinger.

Nye Cura Connect-funktioner

Udvidet understøttelse af sprog. Med hjælp fra vores community har vi udvidet Cura Connects sprogunderstøttelse til engelsk, italiensk, fransk, spansk, tysk, forenklet kinesisk, hollandsk, japansk, koreansk, russisk, portugisisk, tyrkisk og polsk for at gøre det tilgængeligt for brugere over hele verden. Cura Connects visningssprog påvirkes af din browsers sprogindstillinger - hvis du vil se det på et andet sprog, skal du blot ændre din browsers sprog.

Optimeret JavaScript bundle.js. Størrelsen på JavaScript bundle.js er blevet reduceret for at fremskynde Cura Connects sideindlæsningstid og give en bedre brugeroplevelse.

Materialefarve og -type. Nu kan jobs, der er skåret til generiske materialer, printes på alle grupperede printere med en matchende materialetype, uanset mærke eller farve. Dette bringer adfærden på linje med Ultimaker Curas slicing-adfærd.

Pause, genoptage og afbryde. Jobs kan sættes på pause, genoptages eller afbrydes fra Cura Connect, hvilket giver brugeren mere kontrol på afstand.

Jobadministration. Tidligere var det kun jobs, der blev sendt fra Ultimaker Curas "Print over Network"-funktion, der blev registreret i Cura Connect-grænsefladen. I denne opdatering registreres job, der startes fra USB, og job, der forsøges igen efter fejl, inklusive muligheden for at se oplysninger eller afbryde.

Brugerdefinerede bekræftelsesdialoger. Tidligere versioner af Cura Connect brugte standard JavaScript-dialoger. Disse er blevet erstattet med en ny brugerdefineret popup-komponent, så sprog, udseende og fornemmelse er på linje med Ultimaker Cura, hvilket giver en bedre brugeroplevelse.

Mobil visning. Mobilvisningen er blevet optimeret, så den vises tydeligt på små skærme.

Firmware-version synlig. Firmwareversionen for hver printer i en gruppe er nu synlig på siden med printerdetaljer, hvilket giver et centralt overblik for brugere, der udruller firmwareopdateringer.

Fejlrettelser

  • Opdateret tooltip-indhold for at tydeliggøre meddelelser og rette stavefejl

  • Implementeret nye regler for at forhindre tilføjelse af printere til grupper, de allerede tilhører

  • Rettet forskellige problemer, hvor gruppeværter kunne "stjæles" og tilføjes til andre grupper.

  • Rettet en fejl, hvor omplanlægning af jobs ikke virkede efter indstillingerne "flyt til toppen" eller "tilsidesæt konfiguration".

  • Stoppede Microsoft Edge-browserens formatering af IP-adresser som telefonnumre

  • Rettet en fejl, hvor Cura Connect ved opstart automatisk genstartede det sidste objekt, hvis printeren blev slukket under "clear the build plate"-prompten.

Få mest muligt ud af din Ultimaker 3

Du kan nemt opdatere firmwaren på din Ultimaker 3, når din printer er tilsluttet via et netværk. Du skal blot navigere tilSystem > Vedligeholdelse > Opdater firmware > Stabil version og vente på, at processen er færdig.

Hvis din Ultimaker 3 ikke er forbundet til et netværk, er det stadig muligt at opdatere firmwaren til den nyeste versionved hjælp af en USB-stick.

Vi tror på løbende innovation, så glem ikke at give os din feedback ivores fællesskab af 3D-print-eksperter så vi kan blive ved med at tilføje nye, spændende funktioner til den næste firmwareversion.