Nyheder

BigRep og Teton Simulation etablerer et partnerskab for at integrere SmartSlice™ i 3D-print i stort format

ved Christian Sep 14, 2023

BigRep and Teton Simulation establish a Partnership to Integrate SmartSlice™ into Large-Format 3D Printing

BigRep, der er førende inden for 3D-printløsninger i storformat, og Teton Simulation, der har udviklet SmartSlice™ teknologien, er gået sammen om at bringe fordelene ved validering baseret på ydeevnekrav og optimering af printparametre til industrielle print i stort format.

"Vi er glade for at arbejde sammen med Teton Simulation og udforske mulighederne i deres avancerede FEM-teknologi," siger Dr. Sven Thate, administrerende direktør for BigRep. "Vi er overbeviste om, at deres designverifikation, der er industristandard, vil øge brugen af FDM i storformat, selv i de mest belastningskritiske applikationer. Vi ser også mulighederne i deres belastningsbaserede designoptimering for at levere betydelige tids- og materialebesparelser og gøre FDM-brug på industrielt niveau lettere end nogensinde."

SmartSlice™ hjælper industrielle brugere med hurtigt at definere belastningstilfælde for dele, de har til hensigt at printe, og validere den printede ydeevne af disse dele i forhold til materialets mekaniske grænser, men også i forhold til delens afbøjninger. Med indbyggede optimeringsfunktioner kan brugerne også lade softwaren finde de ideelle slicer-indstillinger individuelt for hver sektion af en 3D-geometri, hvilket garanterer load-performance med minimal mængde materiale.

"Teton Simulation er glade for at kunne annoncere vores samarbejde med BigRep om at bringe kraften i SmartSlice™ til print i stort format. BigReps evne til at skabe dele af høj kvalitet på produktionsniveau i så stor skala giver en fantastisk mulighed for at reducere materialespild, øge effektiviteten og spare projektomkostninger," siger Doug Kenik, CEO for Teton Simulation. "Og med BigRep BLADE slicer-softwaren har vi det perfekte redskab til at udnytte den fulde effekt af SmartSlice™og give brugerne betydelige fordele."

Resultatet af dette partnerskab forventes at give sikkerhed for, at delene opfylder kravene til funktion og ydeevne, samt mulighed for at spare tid, penge og materialer med automatiseret analyse og optimering af dele fra 3D-print i små til store formater. Arbejder i øjeblikket med BigRep-materialer, herunder PRO HT og HI-TEMP CF.

Download BigRep BLADE Slicer Software her:

Tags: