Nyheder

BigRep introducerer en ny generation af 3D-printere i stort format, der er skræddersyet til deres brugeres applikationer

ved Christian Sep 14, 2023

BigRep Introduces a New Generation of Large-Format 3D Printers Tailored to Their Users’ Applications

BigRep styrker sin portefølje med de nye nemmere end nogensinde PRO og den nye konfigurerbare ONE.

BigRep, den globale leder inden for 3D-print i stort format, vil afsløre sin nye generation af 3D-printere på Formnext 2021 i Frankfurt (16.-19. november).

ITERATE FAST. PRODUCER HURTIGERE. KOM HURTIGST PÅ MARKEDET. Den nye og forbedrede BigRep PROer en kraftfuld 3D-printer på en meter i kubik, som er designet med den industrielle brugers behov for øje. Dens alsidighed giver mulighed for store dele i fuld skala, herunder funktionelle prototyper, fabriksværktøj, mønstre, støbeforme og dele til slutbrug. PRO er bygget til produktivitet i alle faser af produktionen og giver designere, ingeniører og producenter en brugervenlig, fleksibel løsning til at innovere og producere hurtigere og billigere. Den nye BigRep PRO er fuldt fiberklar og er nu kompatibel med mange fiberfyldte filamenter, herunder PA12-CF.

Det er nu nemmere end nogensinde at bruge BigRep PRO takket være en ny hybrid software-hardware-løsning, BigRep JUMPSTARTder gør det muligt at komme i gang med at printe på få minutter og slippe for besværet med manuel printforberedelse. JUMPSTART kombinerer tre funktioner, der gør livet lettere for kunden og sparer dem for værdifuld tid.

BigRep omskifterplade

For det første er det lige blevet nemmere at fjerne store og små dele på PRO med SKIFTEPLADEen aftagelig og fleksibel overflade, der eliminerer behovet for lim og aftagningsværktøj. For det andet giver LOCKSTAGE mulighed for præcis, sikker montering af ekstruderen med en lille indsats, hvilket giver endnu større præcision gennem hele printet. Endelig forenkler BigRep's MXT® Controls System brugeroplevelsen BigRep SWITCHPLATE i aktion omgår behovet for manuel kalibrering af printbed og ekstruder, hvilket sikrer, at de afgørende første printlag er optimale hver gang.

BigRep's opgraderede MXT®-kontrolsystem orkestrerer den harmoniske ydeevne af alle komponenter og processer for at sikre hurtig udskrivning, nøjagtighed og repeterbarhed. Det anvender proprietære algoritmer, der forbedrer din gcode-printfil, hvilket resulterer i bedre kvalitet såsom glattere overflader, højere nøjagtighed og generelt ensartede resultater.

YouTube-video

STORSKALA INNOVATION. BEGRÆNSNINGSLØS KREATIVITET. Den nye og opgraderede BigRep ONE er skræddersyet til at støtte designere, mønstermagere og forskere ved at bringe deres designs og innovative ideer til live i fuld skala.

Ny ONE med opgraderet kabinetpakke

ONE leveres med en ny, lettere og mere præcis portal og kan nu nemt konfigureres til brugerens behov. Kunderne kan vælge mellem enkelt, dobbelt eller dobbelt ekstrudertilstand plus tilføjelser som et lukket kabinet og endda printerens farve for at skabe den perfekte maskine lige til dem. Efterhånden som deres 3D-printbehov udvikler sig, kan de blot opgradere deres ONE med yderligere funktioner.

"Vi er glade for og stolte over at kunne præsentere vores nye additive produktionsløsninger, der kombinerer vores forskellige hardware, materialer og processer samt software- og styringsekspertise," siger Dr. Sven Thate, administrerende direktør for BigRep. "Den nye BigRep PRO er udviklet med tanke på vores industrielle brugeres produktivitet og brugervenlighed. Den nye BigRep ONE, den originale 3D-printer i stort format til en overkommelig pris, er nu endnu mere tilgængelig og kan tilpasses til alle innovative brugere, der tænker stort."

Se den nye BigRep PRO og ONE, BigRep SHIELD tørskab og de ubegrænsede applikationer af vores succesfulde brugere, herunder Canyon Bike, Kennedy Valve, Ford, Magirus, Zoeller Kipper og flere på Formnext 2021 i BigReps stand, som ligger i hal 12.1 stand F 01.

Se BigRep PRO Live Demo:
3D-print i stort format er nu nemmere end nogensinde før

2. december kl. 11 EST (kl. 17 CEST)

Tags: