Nyheder

BigRep introducerer BigRep FLOW, en end-to-end-løsning til produktionshjælpemidler

ved Christian Sep 14, 2023

BigRep Introduces BigRep FLOW, an End-to-End Solution for Production Aids

BigRep FLOW er en ny, tilpasningsvenlig SaaS-løsning, der gør det så enkelt at udvikle 3D-tegnede forlæg, montage- og færdiggørelseshjælpemidler, at der aldrig før har været behov for konstruktionskendskab eller erfaring med 3D-tegning.

WORKFLOW-AUTOMATISERING FÜR WERKZEUGE, DIE FUNKTIONIEREN

Berlin, Tyskland, 5. maj 2022: BigRep, verdens førende udbyder af store 3D-trykløsninger, bringer sit nye Workflow til Automatisering af Produktudvikling på banen: BigRep FLOW.

BigRep FLOW er et nyskabende Software-as-a-Service-produkt (SaaS), der gør det muligt for enhver bruger med få klik at fremstille individuelt tilpassede og 3D-druckbare værktøjer i industrielle omgivelser, og det uden erfaring med 3D-Druck eller 3D-Konstruktion. Med en maßgeschneidert app automatiserer BigRep FLOW den samlede produktudviklingsproces til fremstilling af brugsfærdige værktøjer og går dermed langt over den rene designautomatisering.

VON IHREN ANFORDERUNGEN ZU EINER MASSGESCHNEIDERTEN LÖSUNG

Da behovene hos hver kunde er unikke, består det første skridt i, at BigRep Engineering-teamet kender kundens anvendelse bedre. Sammen med kunden, og baseret på brugerens fastlagte benchmarks og krav, vurderer BigRep omsætteligheden og starter dermed udviklingsfasen. Feedback og udviklingstiltag munder ud i en BigRep FLOW-app, med hvilken man kan fremstille 3D-tegnede værktøjer, der altid pålideligt opfylder deres opgave. BigRep FLOW optimerer alle designkonfigurationer i forhold til 3D-druckgeschwindigkeit, Druckerfolg og Materialkosten. Dermed får kunderne præcis de dele, de har brug for: Hurtigere, billigere og nemmere end før.

Derudover indeholder BigRep FLOW en samling af Muster-Apps, der med deres hjælp kan fremstille en række produktionshjælpemidler og værktøjer. De nu tilgængelige apps omfatter transport- og organisationsløsninger som f.eks. maßgeschneiderte Ablagen, Kisten, Schubladeneinsätze og Shadowboards. Apps til Werkzeuge und Fertigungsmittel som Formspannbacken, Montagehilfen og Werkstückführungen gør det muligt for enhver bruger at fremstille komplekse byggematerialer med det samme.

INGEN TRÆNING NØDVENDIG, UM MASSGESCHNEIDERTE WERKZEUGE ZU ERZEUGEN

BigRep FLOW er tilgængelig på mange platforme, herunder mobilapparater. De maßgeschneiderte BigRep FLOW-apps er så gode, at de ikke kræver træning, da betjeningen er enkel og målrettet. Brugerne logger sig ind på deres BigRep FLOW-konto og får dermed adgang til en app-bibliotek, der både indeholder deres egne, for dem opstillede apps og gratis mønster-apps. Først åbner brugeren den passende app (f.eks. en konfigurator til monteringshjælpemidler), og derefter lægges en 3D-fil af de eksisterende byggedele op. BigRep FLOW udarbejder derefter den maßgeschneiderte montagehjælp. Brugeren kan i løbet af få sekunder fastlægge de ønskede parametre. Med et enkelt klik i appen kan brugeren bestille sine trykdele eller begynde at fremstille dem på sin BigRep 3D-drucker.

FREMTIDEN FOR AUTOMATISIERTEN DIGITALEN FERTIGUNG

BigRep FLOW kan erstatte eksisterende arbejdsgange og dermed spare dig tid og penge. Brugere, der lige er begyndt at trykke i 3D, kan straks skabe de nødvendige byggedele og dermed helt undgå den samlede læringsproces i forbindelse med fremstilling af tredimensionelle objekter fra produktudvikling til 3D-trækning af funktionelle byggedele. Fordelene ved BigRep FLOW i forhold til klassiske 3D-arbejdsgange ligger på den anden side. Udviklingen af trykbare dele tager kun få minutter i stedet for dage, og på den måde kan man opnå hurtige resultater og hurtige gentagelser. Det cloud-baserede, intuitivt betjente interface tillader en enkel konfiguration af individuelt udformede dele, og ændringer i konstruktionen bliver beregnet i realtid og vist med det samme. BigRep FLOW-Apps genererer 3D-druckbare dele, der opfylder benchmarks og krav og straks kan anvendes produktivt. Det vigtigste er dog, at BigRep FLOW gør det muligt for dig at udnytte potentialet i additiv fremstilling uden erfaring med 3D-tryk eller CAD-konstruktion.

"Vi glæder os over lanceringen af BigRep FLOW, vores avancerede software til automatisering af arbejdsgange, som tillader en enkel, hurtig og billig konfiguration og fremstilling af værktøjer til ethvert produktionssted," siger Sven Thate, BigReps administrerende direktør. "Med FLOW støtter vi vores kunder fra færdiggørelsesbranchen i den specifikke tilpasning af deres processer, så de altid er et skridt foran konkurrencen. Derfor er det vores vision at tilbyde brugerne komplette løsninger. FLOW kan bruges i samarbejde med en kvalificeret trykleverandør, så en idé eller et behov hurtigt kan omsættes til en trykt løsning. Wenn es noch schneller gehen soll, dann verwandelt FLOW unsere großformatigen 3D-Drucker in vernetzte Workstations für Produktionshilfsmittel und vieles mehr."

Erleben Sie BigRep FLOW online påhttps://bigrep.com/de/bigrep-flow/ og prøv at se en model direkte på hjemmesiden.

Over BigRep

Som en af verdens førende virksomheder inden for storformaterede FFF-3D-druckere arbejder BigRep for sine kunder med løsninger, der både øger produktiviteten og fremmer innovationen. BigReps 3D-Drucker "Made in Germany" gør det muligt for ingeniører, udviklere og produktionsplanlæggere, fra start-ups til store virksomheder, at øge hastigheden af innovationskæden fra prototypefremstilling til produktionsoverførsel og dermed bringe nye produkter hurtigere på markedet. Gennem samarbejde med partnere som BASF og Bosch Rexroth udvikler BigRep systemløsninger, der omfatter industrielle 3D-druckere, intelligent software, kvalificerede materialer, service og træning. BigRep blev grundlagt i 2014 og har ud over hovedsædet i Berlin også kontorer i Boston, Singapur og Shanghai.

YouTube-video

For yderligere information bedes du henvende dig til:

Maik Dobberack
DACH Marketing Manager, BigRep
E:maik.dobberack@bigrep.com
P: +49 30 20 84 82 60