Nyheder

Aktivér Ultimaker Cloud med firmware 5.2

ved Christian Sep 14, 2023

Activate Ultimaker Cloud with firmware 5.2

Nyd alle fordelene ved Ultimaker Cloud ved at opdatere dine Ultimaker 3D-printere til firmware 5.2. Cloud-forbindelse og nye optimeringer af ydeevnen giver dig den mest kraftfulde 3D-printoplevelse, der findes.

Hvad er det nye?

Fjernudskrivning. Send printjobs fra hvor som helst i verden, og hold dig informeret om printprocessen, uanset hvor du er. Fjernudskrivning kræverUltimaker Cura 4.0 og en Ultimaker 3 eller Ultimaker S5 3D-printer. Indtil videre kan der tilsluttes én printer pr. Ultimaker-konto.

Brug Ultimaker Cura med en netværksforbundet Ultimaker-printer for at aktivere cloud-tilslutning

Modelbaseret aktiv nivellering. Vi har øget effektiviteten af den aktive nivellering på Ultimaker S5. I stedet for at undersøge hele byggepladen er det kun modellens fodaftryk, der måles, før et print starter. Deaktiverede printkerner springes over for at fremskynde processen. For at gøre brug af denne funktion skal printene forberedes med Ultimaker Cura 4.0 eller nyere.

Test af nivelleringssensor. Vi har tilføjet en ny diagnose til Ultimaker 3 og Ultimaker S5 3D-printere - nivelleringssensortesten. Den kontrollerer, om den kapacitive sensor i printhovedet er i topform, og fortæller dig, om der er behov for vedligeholdelse. Nivelleringssensortesten rapporterer, om (a) sensoren fungerer korrekt (b) der registreres signalinterferens (c) sensoren har brug for vedligeholdelse.

Registrering af filamentudløb. Filamentflowindstillinger for materialer er indlejret i UFP-filer. Det gør detektering af filamentudløb for Ultimaker S5 mere præcis.

Fejlrettelser

Mindre støj. Vi har reduceret støjen, der sænker byggepladen, når printet er færdigt.

Ultimaker S5-lys. Det indvendige lys i Ultimaker S5 kan nu slukkes helt.

TPU-materialer. For at opnå større pålidelighed har vi optimeret bedtemperaturen for TPU-materialer under XY-kalibreringen.

Klar til fremtiden

Denne firmwareopdatering er tilgængelig for Ultimaker 3 og Ultimaker S5 3D-printere.

Firmware 5.2 gør fremtidige opdateringer enklere med en samlet firmwarepakke til både Ultimaker 3 og Ultimaker S5. Samlet firmware betyder også, at vi bedre kan udvikle og understøtte fremtidige firmwareudgivelser.

En Ultimaker-konto gør det muligt at printe i skyenog adgang til voresfællesskab af 3D-print-eksperter. Giv din feedback på denne udgivelse og hjælp os med at forme fremtidige udgivelser.