Nyheder

3DVERKSTAN SAMARBEJDER MED DANROBOTICS SOM MELTIO-ROBOTINTEGRATOR

ved Christian Behrens-Thomsen Jun 29, 2022

3DVERKSTAN PARTNERS WITH DANROBOTICS AS MELTIO ROBOT INTEGRATOR - 3DVerkstan Danmark

Partnerskabet mellem 3DVerkstan Nordic og Danrobotics A/S, gør det muligt for en unik mulighed i 3D-printlandskabet i metal til applikationer, der tidligere ikke blev anset for mulige eller økonomiske. 


3DVerkstan er en førende leverandør af løsninger til industriel og forretningsmæssig 3D-printning, og Danrobotics har en dokumenteret track record inden for udvikling og produktion af avancerede robotløsninger. De to virksomheder har komplementære styrker og ekspertise.


Partnerskabet med Danrobotics vil bringe meget tiltrængte robot-AM-kapaciteter til Danmark. Med mange års erfaring inden for robotteknologi er Danrobotics den bedste partner for 3DVerkstan, Meltio og danske virksomheder til at bringe 3D-print af metal med robotter til det danske marked. Vi ser frem til at fremvise systemet i september på AM Summit 2022. - Christian Behrens-Thomsen | Country Manager 3DVerkstan Danmark ApS


Danrobotics er en industriel robot systemintegrator, der siden 2002 har leveret robotløsninger, der varierer fra simpel automatisering til meget komplekse turn-key løsninger til hele produktionslinjer, samt service af alle former for robotløsninger. Forretningsområdet spænder vidt fra logistik, installation, produktion og automatisering af svejserobotter. Som systemintegrator har Danrobotics stor ekspertise i at få mange typer teknologi og periferiudstyr til at fungere sammen, og vi samarbejder kun med udstyrsleverandører af høj kvalitet.

Dette partnerskab stemmer godt overens med Danrobotics' strategi om at styrke vores forretning inden for robotapplikationer som lasersvejsning, skæring og 3D-print. Meltio-produktet passer godt ind i vores portefølje, da det er et innovativt produkt af høj kvalitet, som vil give vores kunder mange nye muligheder. Jeg er meget begejstret for at bringe vores færdigheder sammen for at udvikle gode og produktive 3D-print-robotløsninger til vores kunder. Vi tror meget på denne teknologi til prototypeudvikling, produktion af små serier, produktion af reservedele, beklædning og modeldesign. Derfor vil vi snart have et demosystem sat op i vores virksomhed, så vi kan vise vores kunder mulighederne. Og vi har allerede flere kunder, der er interesserede i en demonstration - Kim Koertsen | Group CEO Danrobotics A/S


Robotteknologi er relevant for alle brancher, der arbejder med metaldele

Kompetencerne i vores virksomheder supplerer hinanden godt, da Danrobotics bidrager med omfattende erfaring inden for industrielle svejserobotter og positioneringsenheder og har en lang historie med at integrere komplekse teknologier i komplette produktionsceller. Vi ser et stort behov for integration af 3D-print med robotter for at øge produktiviteten og konkurrenceevnen inden for billigere prototypefremstilling, lavvolumenproduktionsserier, reservedelsproduktion, beklædning, forstærkning af overflader på produkter, der udsættes for stort slid - og lavere materialeomkostninger, hvor der er behov for at printe to materialer på et produkt. Vi ser integrationen af 3D-print med robotteknologi som relevant for alle industrier, der arbejder med metaldele. 3D-print/additiv fremstilling kan laves med blødt stål, rustfrit stål, Inconel og titanium. Nogle af materialerne kan endda kombineres i 3D-printprocessen, så der er et utroligt udvalg af muligheder.


Vi er begejstrede for at arbejde sammen med virksomheder som Danrobotics og 3DVerkstan, da deres ekspertise og kundeorienterede tilgang er præcis, hvad vi leder efter, når vi indlemmer partnere i Meltios partnerøkosystem. Sammen vil de være i stand til at imødekomme de stadigt voksende behov på det danske marked for større og mere komplekse metaldele ved hjælp af Meltio Engine Robot Integration. - Francisco González | EMEA Channel Sales Manager hos Meltio
Produktion på næste niveau med denne kraftfulde løsning 


Partnerskabet mellem 3DVerkstan og Danrobotics er strategisk, da det giver begge virksomheder mulighed for at tilbyde en komplet løsning til deres kunder. Danrobotics bidrager med sin ekspertise inden for robotautomatisering, mens 3DVerkstan bidrager med sin viden og erfaring inden for 3D-print. Sammen tilbyder de to virksomheder en kraftfuld løsning, der kan hjælpe virksomheder med at tage deres produktion til det næste niveau.


Vi har set en øget interesse for komplette 3D-printløsninger i metal, og derfor har vi brug for at styrke det danske AM-marked. Med knowhow fra Danrobotics og 3DVerkstan kan vi forsyne markedet med komplette 3D-printløsninger til metal.


Om Danrobotics

Danrobotics er din partner inden for robotteknologi og automation. Vi udvikler, installerer og servicerer robotløsninger i alle brancher. Vores mål er, at vores robotløsninger skal skabe værdi og øget konkurrenceevne gennem højere produktivitet, større stabilitet og et sundere arbejdsmiljø.

Vores mission er at geare vores kunders produktion til fremtiden ved hjælp af innovative og bæredygtige robotløsninger. Vi er et team af 30 ekstremt dygtige og kompetente eksperter, der har leveret mere end 500 robotløsninger over hele verden.

Danrobotics ligger i Middelfart, Danmark, og har et datterselskab i Neumünster, Tyskland. Læs mere her: www.danrobotics.dk.


Om 3DVerkstan


3DVerkstan er og har været en stærk drivkraft for additiv fremstilling i Sverige og Skandinavien siden starten i 2014. Med et vidensbaseret og tæt sammentømret team bruger, udfordrer og udvikler vi nutidens 3D-printteknologier og applikationer sammen med vores kunder.


Gennem tæt samarbejde med brancheførende 3D-printvirksomheder som Ultimaker, Formlabs, Markforged, Meltio, MiniFactory og Nexa3D sikrer vi produktkvalitet såvel som service og support. Gennem vores forhandlernetværk har vi kunder over hele verden.


3DVerkstan har stor erfaring og viden om 3D-print, 3D-scanning og CAD-arbejde. Vi ved, at 3D-løsninger kan anvendes i alle brancher, og at alle har forskellige behov. Ud over tjenester og løsninger tilbyder vi også skræddersyede kurser i hardware, software og design til 3D-teknologi. I årenes løb har vi hjulpet mange virksomheder på vej til en digital transformation.Om Meltio

 

Meltio tager additiv fremstilling i metal til det næste niveau ved at udvikle højtydende, prisbillige og brugervenlige 3D-printløsninger i metal ved hjælp af LMD-teknologi.

Virksomhedens mission er at glæde kunder, partnere og medarbejdere ved at være banebrydende inden for udviklingen af prisbillige 3D-printsystemer til metal, der er pålidelige, sikre og kraftfulde, og som hele tiden styrker deres status som disruptorer.

 

Kontaktoplysninger 3DVerkstan:
Christian Behrens-Thomsen
Landechef - 3DVerkstan
Telefon: +4593404337
Kontaktoplysninger DanRobotics:
Kim Koertsen
Direktør, Danrobotics A/S
mobil: 2216 4075