Formlabs

Formlabs' silikone 40A Resin: Det ypperste inden for 3D-print af silikone

ved Christian Behrens-Thomsen Sep 14, 2023

Formlabs' Silicone 40A Resin: The Pinnacle of Silicone 3D Printing

I den stadigt udviklende verden af 3D-print er Formlabs endnu en gang i front og afslører stolt den nye Silikone 40A Resin. Dette er ikke bare endnu en tilføjelse til sortimentet af 3D-printmaterialer; det er et revolutionerende spring, der forener de uovertrufne egenskaber ved støbt silikone med fordelene ved 3D-print.

Hvorfor silikone 40A Resin skiller sig ud 🌟

  1. Ren silikone-teknologi™: Formlabs' patentanmeldte teknologi sikrer, at du arbejder med 100 % ren silikone, hvilket sætter en ny standard i branchen.
  2. Enestående materialeegenskaber: Med en Shore durometer på 40A, 230% brudforlængelse og 12 kN/m rivestyrke er denne Resin designet til anvendelser, der kræver fleksibilitet og elasticitet.
  3. Omkostnings- og tidseffektivitet: Sig farvel til de lange ventetider og høje omkostninger, der er forbundet med traditionel fremstilling. Med Silicone 40A Resinkan du producere komplicerede dele på få timer.

Anvendelser, der giver genlyd af ekspertise 🛠️

  • Hurtig prototyping: Fremskynd produktudviklingscyklussen for forbrugsgoder, bilkomponenter og industrielt udstyr. Tænk på tastaturer, urremme og meget mere.
  • Tilpasset fremstilling: Ideel til produktion af tætninger, pakninger og andre indendørs dele til slutbrug.
  • Medicinske innovationer: Fra patientspecifikke proteser til audiologiske løsninger - det medicinske område vil få stor gavn af det.
  • Komplekse designs: Opnå geometrier, der engang blev anset for umulige med traditionelle metoder.

Chris Allebach, Additive Manufacturing Lead hos Dorman Products, er forundret over de Resinprintbarhed og siger, "Kvaliteten af den lille geometri af dele, vi printede, var utrolig. Alle var blæst bagover af materialets fornemmelse, og hvordan det rebounder."

Styrkede virksomheder, store som små 🚀

Uanset om du er en startup eller en industrigigant, kan Silicone 40A Resin din billet til hurtigere markedsadgang, reducerede omkostninger og forbedret produktkvalitet. Med Formlabs' SLA 3D-printer investerer du ikke bare i en maskine; du investerer i fremtidens produktion.

Klar til at transformere din produktionslinje? 🌊

Dyk ned i en verden af 3D-print i ren silikone med Formlabs' Silicone 40A Resin. Kontakt vores team i dag og find ud af, hvordan du kan omdefinere grænserne for, hvad der er muligt.